KILLL (Foto: Thomas Olsen, Berlinkontoret)

Ja og nein for norske band i Berlin

Norske KILLLs konsert fremheves som en av 2010s beste i Berlin – mens andre norske band har skuffet tyskerne.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Are Mokkelbost, Espen Hangård, Martin Horntveth, Erlend Mokkelbost og Kyrre Heldal Karlsen gjorde inntrykk på redaksjonen i Berliner Zeitung med en av sine eksklusive KILLL-konserter da de besøkte Berlin i fjor høst.

Avisa mener det norske bandet, sammen med blant andre Lady Gaga, Prince og AC/DC, holdt en konsertene man absolutt burde ha vært på i fjor.

Redaksjonen beskriver konserten som årets «hardeste, mest fantastiske og sinnsyke konsert», og at Berghain, kjent som Europas største techno- og homseklubb, nå også overraskende er blitt en viktig arena for metallscenen i byen.

Avisa, som hver dag gis ut i 148.000 eksemplarer, føyer også på Jan Garbarek og Hilliard Ensemblets konsert i Berlinerdomen på sin urangerte liste over «svært gode konserter», hvor også Willie Nelson, Gorillaz og Stevie Wonder er med.

Men redaksjonen var mest skuffest over Rufus Wainwright, og kåret hans konsert til fjorårets aller dårligste i Berlin. Etterfulgt av lista over «andre dårlige konserter» med opptredenene til Whitney Houston, Sting og Vampire Weekend. Også norske Ulvers konsert på Volksbühne havner i dette selskapet.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev