Alpine Those Myriads

Black Box feirer flytting med Alpine Those Myriads!

Black Box Teater flytter fra Aker Brygge og til Oslo Øst, og inviterer lørdag 31. mai i den forbindelse til en gratis avskjeds- og flyttefest på Store scene etter aller siste forestilling på Stranden 3. Musikalsk skal kvelden loses i land av DJ Pontus og Alpine Those Myriad!, der de sistnevnte også er aktuelle for sommerens Quart Festival.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Black Box Teater feirer «18 gode år på Aker Brygge og flytting av teatret til Oslo øst», som de utrykker det. Teatret inviterer derfor til avskjeds- og flyttefest på Store scene etter aller siste forestilling, som blir VERK Produksjons «Redrum». På store scene er amfiet er fjernet, taket er tømt for lysrigg, og tilbake står en 400 kvadratmeter stor tom sort boks med 9 meter under taket.

— Store scene er et fantastisk rom med mye historie og historier i veggene. Og dette blir en forestillingsfri og sosial kveld med DJ og bar, men selvfølgelig ikke helt uten sceneshow: Det eksentriske bandet Alpine Those Myriads!, som skal til Quartfestivalen i sommer, vil garantert sørge for morsomt, skremmende og absurd musikkteater, sier Black Box i sakens anledning .

Vi siterer her fra Black Box’ egen presentasjon av konserten: «Duoen bak Alpine Those myriads! kaller seg Elijah Noah og Gypus Chelofan, og disse originale og mystiske karakterene har på kort tid rukket å oppnå kultstatus blant de innvidde. Inspirasjonen henter de blant annet fra film og malerkunst, og selv omtaler de musikken sin som «kontrastbasert klaustrofobisk kabaretrock». Vi lover i alle fall en konsert med musikalske og dramaturgiske originaliteter, med karakter av performance. Noah og Chelofan er ikke bare to særinger som blander kunst og show, men to svært dyktige musikere som med stor autoritet og imponerende variasjon trakterer og maltrakterer piano, perkusjon, blåseinstrumenter, gitar, banjo og vokal. Musikken og stilen går fra å være dyster og melodramatisk til leken, melodiøs og vakker. De veksler like selvfølgelig mellom støy og stillhet, det forførende og det frastøtende og humor og tragedie. Så får vi bare håpe at et feststemt publikum også denne gangen «sitter igjen med et smil i munnviken og med alvor i hjerterota», slik de gjorde når Spot.no’s kritiker var tilstede og anmeldte en tidligere konsert.»

Den gratis avskjedsfesten på Black Box Teaters Store scene starter klokken 21.30.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev