Spiritualized på Øyafestivalen (Foto: Helge Brekke / Øyafestivalen)

BALLADEPODDEN: Innadvendt vekkelsesmøte

Våre anmeldere ble religiøst forført av Spiritualized med Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choirs enkle, men storslåtte grep på Øyafestivalen onsdag.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er tatt opp i en stue like ved Tøyen i Oslo umiddelbart etter at britiske Spiritualized, utøvere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir gikk av scenen i Sirkusteltet på Øyafestivalen sent onsdag kveld.

Musikkjournalistene som samtaler om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Hør og abonner i iTunes her

Konserten var årets ”klassiske” storsatsing fra Øyafestivalen. Spiritualized er ledet av Jason Pierce. Bandet består ellers av Thomas Wayne, Tom Edwards, Doggen, John Coxon og Kevin ‘Kevlar’ Bales.

Diskografi:
Lazer Guided Melodies (1992)
Pure Phase (1995)
Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space (1997)
Let It Come Down (2001)
Amazing Grace (2003)
Songs in A&E (2008)
Sweet Heart Sweet Light (2012)

Øyafestivalen holdes i Tøyenparken i Oslo.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev