Spiritualized på Øyafestivalen (Foto: Helge Brekke / Øyafestivalen)

BALLADEPODDEN: Innadvendt vekkelsesmøte

Våre anmeldere ble religiøst forført av Spiritualized med Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choirs enkle, men storslåtte grep på Øyafestivalen onsdag.

Kalender

Flagstad – The Opera VERDENSPREMIERE

11/06/2021 Kl. 18:00

Innlandet

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er tatt opp i en stue like ved Tøyen i Oslo umiddelbart etter at britiske Spiritualized, utøvere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir gikk av scenen i Sirkusteltet på Øyafestivalen sent onsdag kveld.

Musikkjournalistene som samtaler om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Hør og abonner i iTunes her

Konserten var årets ”klassiske” storsatsing fra Øyafestivalen. Spiritualized er ledet av Jason Pierce. Bandet består ellers av Thomas Wayne, Tom Edwards, Doggen, John Coxon og Kevin ‘Kevlar’ Bales.

Diskografi:
Lazer Guided Melodies (1992)
Pure Phase (1995)
Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space (1997)
Let It Come Down (2001)
Amazing Grace (2003)
Songs in A&E (2008)
Sweet Heart Sweet Light (2012)

Øyafestivalen holdes i Tøyenparken i Oslo.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Videoprodusent

Den Norske Opera & Ballett

Solo SLAGVERK m/pl.til pauker

Arktisk Filharmoni

Prosjektleder

Kulturkollektiv Bodø

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens for Artists

Hovedinstrumentlærer trompet

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hovedinstrumentlærer tuba

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Samspill/ interpretasjon klaver

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Leder for strykeorkester aldersgruppen 8-12

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev