Spiritualized på Øyafestivalen (Foto: Helge Brekke / Øyafestivalen)

BALLADEPODDEN: Innadvendt vekkelsesmøte

Våre anmeldere ble religiøst forført av Spiritualized med Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choirs enkle, men storslåtte grep på Øyafestivalen onsdag.

Kalender

Odd René Andersen med band på Hankø

04/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Rikke Normann på Hankø

05/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er tatt opp i en stue like ved Tøyen i Oslo umiddelbart etter at britiske Spiritualized, utøvere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir gikk av scenen i Sirkusteltet på Øyafestivalen sent onsdag kveld.

Musikkjournalistene som samtaler om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Hør og abonner i iTunes her

Konserten var årets ”klassiske” storsatsing fra Øyafestivalen. Spiritualized er ledet av Jason Pierce. Bandet består ellers av Thomas Wayne, Tom Edwards, Doggen, John Coxon og Kevin ‘Kevlar’ Bales.

Diskografi:
Lazer Guided Melodies (1992)
Pure Phase (1995)
Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space (1997)
Let It Come Down (2001)
Amazing Grace (2003)
Songs in A&E (2008)
Sweet Heart Sweet Light (2012)

Øyafestivalen holdes i Tøyenparken i Oslo.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev