Spiritualized på Øyafestivalen (Foto: Helge Brekke / Øyafestivalen)

BALLADEPODDEN: Innadvendt vekkelsesmøte

Våre anmeldere ble religiøst forført av Spiritualized med Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choirs enkle, men storslåtte grep på Øyafestivalen onsdag.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er tatt opp i en stue like ved Tøyen i Oslo umiddelbart etter at britiske Spiritualized, utøvere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir gikk av scenen i Sirkusteltet på Øyafestivalen sent onsdag kveld.

Musikkjournalistene som samtaler om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Hør og abonner i iTunes her

Konserten var årets ”klassiske” storsatsing fra Øyafestivalen. Spiritualized er ledet av Jason Pierce. Bandet består ellers av Thomas Wayne, Tom Edwards, Doggen, John Coxon og Kevin ‘Kevlar’ Bales.

Diskografi:
Lazer Guided Melodies (1992)
Pure Phase (1995)
Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space (1997)
Let It Come Down (2001)
Amazing Grace (2003)
Songs in A&E (2008)
Sweet Heart Sweet Light (2012)

Øyafestivalen holdes i Tøyenparken i Oslo.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev