Spiritualized på Øyafestivalen (Foto: Helge Brekke / Øyafestivalen)

BALLADEPODDEN: Innadvendt vekkelsesmøte

Våre anmeldere ble religiøst forført av Spiritualized med Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choirs enkle, men storslåtte grep på Øyafestivalen onsdag.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er tatt opp i en stue like ved Tøyen i Oslo umiddelbart etter at britiske Spiritualized, utøvere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir gikk av scenen i Sirkusteltet på Øyafestivalen sent onsdag kveld.

Musikkjournalistene som samtaler om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Hør og abonner i iTunes her

Konserten var årets ”klassiske” storsatsing fra Øyafestivalen. Spiritualized er ledet av Jason Pierce. Bandet består ellers av Thomas Wayne, Tom Edwards, Doggen, John Coxon og Kevin ‘Kevlar’ Bales.

Diskografi:
Lazer Guided Melodies (1992)
Pure Phase (1995)
Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space (1997)
Let It Come Down (2001)
Amazing Grace (2003)
Songs in A&E (2008)
Sweet Heart Sweet Light (2012)

Øyafestivalen holdes i Tøyenparken i Oslo.

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this