Rolf Erik Nystrøm

Vellykket lansering for Nystrøm

Med et musikalsk program satt sammen av ulike tidsepoker og perioder, og med en blanding av improvisasjon og notefestet musikk, imponerte saksofonist Rolf Erik Nystrøm under lørdagens lanseringskonsert i Kulturkirken Jacob i Oslo. – Saksofonen kan benyttes i samtidsmusikk og i tidlig musikk (…) dersom fantasi, dristighet og teft legges til grunn. Alt dette var til stede i rikt monn da Rolf Erik Nystrøm hadde sin lanseringskonsert, skriver Aftenposten og forteller om stor begeistring blant de mange fremmøtte.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Rolf Erik Nystrøm omtales av Rikskonsertene som en av de fremste norske kunstnerne i sin generasjon, og det var med deres lanseringsstøtte at han lørdag sto som solist, produsent, arrangør og medkomponist for oppsetningen «Concept of Sorrows & Dangers VI». Og etter lørdagens konsert er det flere som deler Rikskonsertenes syn på Nystrøm.

Aftenpostens utsendte anmelder hadde følgende å si om den over tre timer lange konserten:

— Musikalsk var urfremførelsene av Steingrimur Rohloffs «Concerto» og Lars Petter Hagens «Concept of Sorrows and Dangers» vellykket. Også Nystrøms og Kouame Serebas «Jonabalo Baba» bød på iørefallende detaljer.

Et lengre intervju med Rolf Erik Nystrøm finner du [link id=56615 title=»her»], hentet fra fredagens utgave av Ballade.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.