Per Boye Hansen

Programendringer og rekordsalg

Festspillene i Bergen opplever rekordsalg av billetter – samtidig som de må avlyse konserter. Grunnet musikerstreiken, som begynte forrige uke, varsler Festspillene endringer i programmet. Dette går først og fremst utover de planlagte konsertene med Bergen filharmoniske orkester. Nå refunderer Festspillene billettpenger.

Kalender

Streiken medfører i første omgang endringer i Festspillenes ”Mozart Maraton” 2. – 3. juni. De planlagte konsertene med Bergen filharmoniske orkester går ut.

«De som har kjøpt hele pakken får tilbake 50 % av det de har betalt for billettene. De som har kjøpt enkeltbillett til en av de utgåtte konsertene, kan enten bytte billett, eller får refundert utgiftene», melder festspill-ledelsen i en pressemelding i dag.

Samtidig kan Festspill-direktør Per Boye Hansen glede seg over rekordsalg: 33 000 solgte og bestilte billetter utgjør mer enn hele fjorårets salg. I tillegg har mange tusen besøkt Festspillenes gratis utearrangement. Dette er det beste publikumsbesøket ved Festspillene i Bergen på flere år, melder Festspillene.

Det nye programmet ser slik ut:

I Leipzig strykekvartett med Podger og Cooper
Som i programmet
Sted: Logen
Tid: 2.juni kl. 17.00- 18.30

Pause med servering

II. Leipzig Strykekvartett med Podger og Cooper
Som i programmet
Sted: Logen
Tid: 2. juni kl. 19.30- 20.30


III Leipzig strykekvartett med Jörg Widmann
To fuger… fra KV 405
Klarinett kvintett i A-dur, KV581
Sted: Logen
Tid: 2. juni kl. 00.00-01.15

Pause med kaffe og sjokolade

IV Leif Ove Andsnes, Ingrid Andsnes Bræin, Strunck, Hannisdal, Arnesen
Sonate i C-dur for firhendig klaver, KV 521
Klaverkvintett i Ess-dur, KV 452
Sted: Logen
Tid: 3.juni kl. 01.30-03.00

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev