Pitsj 2006

Pitsj – plateslipp på Parkteateret

To søskenpar og en bergenserinne slipper i helgen sin debutplate Pitsj. Opptakene er gjort i studioet til The Real Group, og kvintetten lover en unik opplevelse av genetisk homogenitet, groove og stilmessig spenn.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Tora Augestad, Anine Kruse, Benedikte Kruse, Ane Carmen Roggen og Ida Roggen. står for feminin og funky vokalkunst når de slipper sin første plate, Pitsj i helgen.

Seks år med stemmegaffel, søskenkjærlighet, sopranfakter og synging av både sure og søte toner har endelig brakt et håndfast resultat!

I januar var jentene i Stockholm i studioet til The Real Group og spilte inn de fineste norske sangene de vet om, helt a cappella. Anders Edenroth fra The Real Group er platas produsent.

Bakgrunnen for prosjektet er enkel: Kvintetten fant fram et knippe av sine yndlingslåter blant norske pop-hits og arrangerte dem for fem jentestemmer. Målet var å skape noe mer enn rene coverversjoner – de vil gi låtene et nytt liv i sine versjoner. Resultatet er blitt en variert samling – fra «Voi voi» til «Splitter Pine».

I dette prosjektet har sangerne samarbeidet med mange av Norges viktigste komponister og arrangører, som Øyvind Brekke, Bjørn Kruse, Bjørn Skjelbred, Andreas Utnem, Børre Dalhaug, Eyvind Gulbrandsen, Marius Løken, Even Andersen og Thor Erik Fjellvang.

Lørdag 23. september kl 20 på Parkteateret
for mer informasjon se www.pitsj.no

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev