Arne Nordheim (c)

Kirkefestival i Kristiansund

Johann Sebastian Bachs «Johannespasjonen» åpner Kristiansund kirke-, kunst- og kulturfestival 25. mars. Jubilant Arne Nordheim, Juni Dahr og Henning Sommerro gjester også festivalen, som varer til og med 1. april.

Kalender

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Roger Arve Vigulf og strykere

26/05/2024 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Ensemble Ernst på Ridehuset

26/05/2024 Kl. 18.00

Oslo

Festivalen byr ellers på stor bredde og flere spennende navn. Tirsdag 27. mars kommer Juni Dahr med sin versjon av «Jeanne D’Arc». Torsdag 29. og fredag 30. blir det anledning til å være sammen med komponistene Arne Nordheim, Henning Sommerro og Nils Henrik Asheim, skriver Tidens Krav.

Sammen med forfatter Edvard Hoem og Kristiansund kammerkor, vil Sommerro i ord og toner ta for seg «salmer i vår tid». Når vi vet hva Sommerro har fått til av nydelige arrangementer blant annet av Edvard Bræins folketonesamling, burde det kunne bli en minneverdig opplevelse.

Kirkekulturfestivalen har en kostnadsramme på om lag en kvart million kroner. Finansieringen er stort sett i orden.

— Det har vært litt tungt å få økonomien på plass. Men det oppveies av den entusiasmen vi har møtt i alle ledd, sier festivalens Peder A. Rensvik.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.