Back side-kopi

TRI-DIM på turne til Polen og Tyskland

Den norsk/svenske impro-ensemblet TRI-DIM reiser på turne i Polen og Tyskland 12 mars 2001. I april kommer de dessuten med en ny CD, som bl.a. vil inneholde en remiks av den anerkjente amerikanske musikeren Jim O’Rourke.

Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

TRI-DIM – som består av Håkon Kornstad (sax), David Stackenäs (akustisk gitar) og Ingar Zach (slagverk) -er et av de mest interessante impro-ensemblenei Norge for tiden. De har vært å høre på Kongsberg Jazzfestival 2000, Ungjazz i Ålesund 2000, og var på USA-turne i desember 2000 med konserter i Minneapolis, Chicago, Boston og New York.

TRI-DIM høstet også mange lovord for CDen «Tridimprovisations 1of 2» som kom ut på plateselskapet bp i fjor. Neste cd kommer som nevnt i april, mens Ingar Zach om dagen er aktuell med CDen ”Llaer”, som er hentet fra en konsert Zach og David Bailey gjorde på Blå i Oslo i oktober. TRI-DIM blir også å høre på Molde Jazzfestival i sommer – i fri utfoldelse med den engelske bassisten Barry Guy.

Turneen i Polen og Tyskland ser slik ut:

12. mars: Sczesczin, Polen
13. mars: mars: Warzawa, Polen
16. mars: Bydgoszcz, Polen
18.mars: Münster, Tyskland
20.mars: Bremen, Tyskland
21.mars: Darmstadt, Tyskland
22.mars: Würzburg, Tyskland
24.mars: Hamburg, Tyskland

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.