Ivar Grydeland

Zach og Grydeland hjemme og ute

Renseriet kafé og tehus på Tøyen i Oslo byr mandag 10. september på konsert med Ingar Zach og Ivar Grydeland. De norske improvisasjonsmusikerne legger om en ukes tid også ut på en større Europaturné, som er støttet av Utenriksdepartementet.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

De norske frimusikerne Ingar Zach og Ivar Grydeland, som for øvrig også er direktører av plateselskapet Sofa, reiser på turne i Tyskland, Sveits, Østerrike og Slovenia i perioden 18. september – 1. oktober. Turneen er støttet av UD, og vil medføre konserter i byer som Würzburg, Hamburg, Berlin, Wien, Zürich, Nickelsdorf og Maribor, samt en plate-innspilling med den sveitsiske bratsjisten Charlotte Hug.

Sofa er et underselskap av Karl Seglems NOR-CD, og har til nå stått bak seks utgivelser: No Spaghetti Edition med ”Listen… and tell me what it was”, Paal Nilssen-Love med ”Sticks & Stones”, Sten Sandell Trio med ”Standing Wave”, Derek Bailey/Ingar Zach med ”Llaer”, Ingar Zach/Ivar Grydeland med ”Visiting Ants” og Tony Oxley Project med ”Triangular screen”. Seglem, Zach og Grydeland er alle med og driver selskapet.

Alerede i kveld, mandag 10. september, vil det være anledning å høre disse to musikerne i samspill på Renseriet kafé og tehus på Tøyen i Oslo. Konserten kolliderer riktignok med fjernsynssendingene fra årets valg, men etter klokken 21 burde uansett en hver mulighet til å påvirke sammensettingen av de neste fire års Storting være ganske uttømt.

Renseriet har den senere tiden ellers inngått et samarbeid med Viseklubben Nye Skalder i Oslo, som har flyttet høstens arrangementer fra Kafé kampen til nettopp Renseriet. Full oversikt over Nye Skalders høstprogram får du ved å gå via pekeren nedenfor.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev