Østnorsk jazzsenter_logo

Improintro i Oppland

Østnorsk jazzsenter og Kultursekken Oppland fylkeskommune presenterer Improintro – et seminar for VK musikk på Videregående skoler – med saksofonist Bendik Giske og bassist Lars Tormod Jenset.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Bendik Giske og Lars Tormod Jenset er to av landets ledende yngre utøvere på sine instrumenter. Både sammen og hver for seg spiller de i en rekke band og ensembler innen ulike musikalske sjangere.

Giske kommer fra Oslo og har studert ved ”jazzlinja” på musikkonservatoriet i Trondheim i tillegg til at han har gått to år på Rytmisk musikkonservatorium i København. Der traff han Lars Tormod Jenset, som kommer fra Midsund utenfor Molde, og har studert i fem år ved ”Rytmisk” i København.

I regi av Østnorsk jazzsenter og Oppland fylkeskommune reiser de to på en ”seminarturné” med tittelen ”Improintro” til videregående skoler i Østlandsregionen. Improintro er et heldags undervisningsopplegg som består av samspill og instruksjon i grupper/band på fire til ti personer. Seminaret gir en introduksjon til improvisasjonsfaget og passer for nybegynnere så vel som viderekommende. Både elever og lærere kan delta.

Improintro finner sted i april 2008:
Tirsdag 15.april: Vinstra vgs.
Onsdag 16.april: Valdres vgs. / Ung i Valdres
Torsdag 17.april: Gjøvik vgs., avd. Tranberg

Det er Østnorsk jazzsenter som melder dette.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev