Balducci/Kola/Holsen på Hærverk Foto: Aslaug Olette Klausen

Balladepodden: Maskiner i åpne landskap

Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen spør om hva vi mener med at musikk skal utfordre, etter impro-elektro-jazz-konsert på Kafe Hærverk.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Vi presenterer BALLADEPODDEN: En podkast for kritikk og samtale om andre temaer fra norsk musikkliv.

Podkasten er denne gangen tatt umiddelbart etter en split-konsert med Tortusa og Balducci/Kola/Holsen på Kafe Hærverk i Oslo.

Musikkjournalistene som snakker om konserten er Tellef Øgrim og Aslaug Olette Klausen.

Om artistene:
Den nystartede trioen Balducci/Kola/Holsen består av Stian Balducci (elektronikk), Hilde Marie Holsen (trompet, elektronikk) og Jens Persheim Kola (trommer). Musikken deres er basert på improvisasjon og åpne former, med musikalske element som beats, klangteppe, støy og melodiske temaer, inspirert av jazz, elektronika og kunstmusikk.

John Derek Bishop er komponist, produsent og utøver innen sjangeren elektronisk musikk. I 2016 utga han et album på Jazzland Recordings under aliaset Tortusa. Albumet ble nominert til Spellemann i kategori Elektronika i 2016. Bishop bruker ulike former for både hardware og software til komposisjon og livefremføring, eksempelvis gamle båndmaskiner, modulære synthesizere, samplere og en rekke andre verktøy.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev