Music Export Norway Norway Now tag

Music Export Norway ønsker bidrag

Som Ballade tidligere har meldt, vil Music Export Norway på nyåret starte produksjon av en CD-serie med norsk eksportrettet musikk. I første omgang skal det lages åtte ulike CDer innen følgende sjangre: Rock, pop, jazz, elektronika, traditional/world, metal, klassisk, og blues/country. Frist for innsending av bidrag til CD-ene er 24. desember 2003 – altså selveste julaften.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

— Pågangen har vært stor spesielt fra internasjonal radio og andre medier for å motta «samle CD-er», forteller daglig leder for Music Export Norway, Inger Dirdal.

— Norges økende popularitet har forsterket behovet for å ha et gjennomarbeidet og profesjonelt presentasjonsmateriell. Gjennom en serie utgivelser som ikke er knyttet til spesifikke messer, og heller ikke inkluderer alle sjangere på en CD, oppnår man mer målrettet promotering. Serien vil kontinuerlig bli evaluert og fornyet i henhold til utviklingen av markedet både her hjemme og internasjonalt. Vi håper å ha de første CD-ene ferdig til Midem 2004, forteller Dirdal.

Uavhengige komiteer skal stå for utvelgelsen av spor til de respektive CDene. Det vil bli tatt hensyn til hvilke internasjonale planer som er lagt for de enkelte utgivelsene. CDene vil bli distribuert på alle messer og konferanser som Music Export Norway (MEN) deltar på. I tillegg vil de bli sendt til viktige kontakter i MENs nettverk.

Artister som ønsker å være representert med et spor på denne serien, oppfordres til å sende 1 CD med det aktuelle sporet til Music Export Norway, Karl Johans gate 21, 0159 Oslo, innen 24. desember. Aktuelle bidragsytere bes også om å sende en email til music.ex@online.no og oppgi opplysninger om sjanger, artist, tittel, sporlengde, komponist, tekstforfatter, e-post og publiserings-rettigheter. For ytterligere opplysninger kan man også kontakt Music Export Norway på telefon 2412 9699.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev