Låtskrivercampen by:Songs arrangeres for andre gang

Produsenter har mulighet til å vinne plass på campen som holdes i midten av januar.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Låtskrivercampen by:Songs er et samarbeidsprosjekt mellom blant annet Music Norway, Toothfairy og by:Larm. Den ble avholdt for første gang i forkant av by:Larm i fjor. Rundt 40 låtskrivere, toplinere og produsenter fra inn og utland var den gang samlet i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker.
I 2016 arrangeres den nasjonale låtskrivercampen 18. – 20. januar i samme lokaler som i fjor.
Flere produsenter og artister er allerede bekreftet til den nasjonale campen, blant annet Alexandra Joner, Omvr, Chinook, Unge ferarri og Benjamin Beats. Fokuset på campen vil i følge Music Norway være norske artister, og de store norske plateselskapene vil stille med aktuelle artister som det skal skrives for og med.
Produsent kan vinne plass
Music Norway utlyser nå konkurranse for produsenter. Vinneren vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 29. feb – 2. mars. Produsentene som får bli med vil bli plukket ut av en jury bestående av representanter fra by:Songs og noen av landets fremste produsenter.
Frist for å sende inn bidrag er søndag 10. januar.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev