pixel

Ballade søker redaktør-vikar

Ballade har på kort tid bygd seg opp til å bli et av landets ledende musikk-nettsteder, og kan vise til stadig økende lesertall. I anledning av at vår redaktør skal gå ut i pappapermisjon, søker vi nå en stedfortreder for mars måned, samt de to første ukene av april. Det er også muligheter for forlenget engasjement som journalist, om forholdene skulle ligge til rette for det.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

I forbindelse med at Ballades redaktør skal gå ut i pappapermisjon fra 12. mars, søker Norsk Musikkinformasjon etter en dyktig og arbeidsom person som midlertidig kan overta denne stillingen.

Vedkommende må ha journalistisk erfaring, kunnskap om generelle dataverktøy og PC-bruk, og helst også erfaring fra web-publisering. Vedkommende må ha godt kjennskap til norsk musikkliv, med spesiell vekt på såkalt ”smale” genre. Det vil videre være viktig med gode samarbeidsevner og raskt arbeidstempo.

Viktige arbeidsområder i vikariatperioden vil være daglig oppdatering og publisering av artikkelstoff, samt noe ajourføring av informasjonsbasen til Norsk Musikkinformasjon. Vedkommende må både selv produsere stoff fra bunnen av, og dessuten bearbeide eksternt tekstmateriale for nettpublisering. Vi kan tilby gode web-publiseringsverktøy (Notes/Domino), og et interessant arbeidsmiljø i Musikkens Hus i Tollbugata, der mer enn tredve sentrale aktører og organisasjoner for tiden holder til.

Vedkommende må påregne full stilling i den måneden vikariatet varer. Det kan dessuten bli aktuelt med et videre engasjement med tanke på Norsk Musikkinformasjons internasjonale virksomhet. Foruten de nevnte kvalifikasjonene, vil det derfor også bli lagt vekt på gode engelskkunnskaper – både skriftlig og muntlig.

Forespørsler vedrørende vikariatet kan rettes til prosjektansvarlig Aslak Oppebøen eller redaktør Arvid Skancke-Knutsen – begge på telefon 22 42 90 90. Søknad med CV og eventuelle skriveprøver sendes enten til Ballades epost-adresse, eller til Norsk Musikkinformasjon, Tollbugt. 28, 0157 Oslo.

Det er en fordel om søknader er oss i hende innen mandag 26. februar.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.