Ricochets

Ricochets oppløst

Det hardtarbeidende rockeorkestret Ricochets velger å gi seg mens leken er god. Manglende motivasjon og musikalske forskjeller innad førte til at bandet nå er oppløst.

Kalender

Konsert: ENCORE – INSPIRASJON

27/09/2023 Kl. 19:00

Oslo

Konsert med TERJUNGENSEMBLE

29/09/2023 Kl. 18:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

30/09/2023 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

30/09/2023 Kl. 15:30

Oslo

Oppløsningen kommer brått, bare for fem dager siden annonserte fredrikstadgruppa, via sine hjemmesider, at de var i ferd med å spille inn en EP. Albumet «Slo Mo Suicide» ble også sluppet i Danmark, Sverige og Finland; og har allerede rukket å få svært positiv omtale i nettmagasinet Feber.se.

Men det var nettopp den forestående utenlandslanseringen som fikk bandet til å innse at de var ved et veiskille hvor de enten måtte satse for fullt eller la være. Grunnet manglende motivasjon og musikalske forskjeller valgte de å gi seg mens leken enda var god, heter det i en pressemelding fra bandet.

Ricochets begynte å vekke oppsikt på tampen av 90-tallet med tøff rock’n’roll, energiske konserter og selvsikker sceneframtoning. I 1999 oppnådde kvartetten positiv presseomtale etter Øyafestivalen, og skrev platekontrakt med MNW. Gruppa legger bak seg tre singler, en EP og albumet «Slo Mo Suicide», en Spellemannprisnominasjon, omfattende og kompromissløs turnering og ry som et av landets aller beste liveband.

Bandmedlemmene er godt fornøyd med det de har oppnådd, og velger å la det være med det. De prioriterer heretter egne prosjekter, og går vennskapelig hvert til sitt.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Kommunikasjonssjef

Arktisk Filharmoni AS

Kunstnerisk leder

BIT20 Ensemble

Distriktsmusikar hardingfele/fele

Sunnfjord kulturskule

Organist

Flå Sokn

Pianolærer

Nord-Fron kommune / Fron kulturskole