Kaizers Orchestra, live på Rockefeller, 2003 (Foto: Catharina Wandrup, Resistansen.org)

Kaizers Orchestra med eksklusiv Mono-konsert

Kaizers Orchestra inntar torsdag kveld det intime utestedet Mono i Pløens gate i Oslo. Arrangørene omtaler konserten som «tidenes stuntbooking», og opplyser at dette blir den eneste klubbkonserten som Kaizers Orchestra vil gjøre på et drøyt års tid. Det vil bli lagt ut 150 billetter i baren på Café Mono fra kl. 15.00 i dag, med en begrensning på maks tre billetter per person.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Av Arvid Skancke-Knutsen

Runar Eggesvik, som er avtroppende daglig leder på Cafe Mono, sier følgende om konserten til Ballade:

— Vi er meget stolte av å presentere en svært eksklusiv klubbkonsert med et av verdens beste liveband på Mono i dag. Dette er tidenes stuntbooking for oss, for gutta fikk plutselig et par ledige datoer i Sverige og kjører i Nightliner’n over til Oslo for å spille for vennene sine. Til alt overmål ligger det an til å bli den eneste klubbkonserten i Norge på fjorten måneders tid.

Cafe Mono selger 150 billetter i baren fra kl. 15.00, torsdag 25. september.

— Det blir maks tre billetter pr. person, så vi anbefaler alle interesserte om å slå til tidlig, sier Eggesvik.

Cafe Mono har på kort tid etablert seg som et av de best besøkte konsertlokalene i Oslo, og er ofte åsted for intime bandopptredener og release-partyer. Stedet har i tillegg musikk-relatert kunst og memorabilia på veggene, og er også gjenstand for kulturpolitiske møter, i regi av bl.a. Klassekampen. Mono huser dessuten plateselskapet HoneyMilk Records, som har stått bak utgivelser med norske artister som Cinnamoon, Wunderkammer, Serena Maneesh, Jonny Hide, Frode Fivel, Homegroan og X.Lover.

Utestedet har etter hvert også vakt en smule oppsikt utenfor landegrensene, og ble nylig omtalt på følgende vis av det britiske musikkbladet Kerrang, i forbindelse med en tettpakket konsert med snart album-aktuelle Span:

«If any jammy bastard reading this wins the Lottery this week, will you please buy this venue and have it moved, brick by brick, peeling wall paper, gig posters, cockroaches, et all, to London? Mono, in Norway’s amiable capital, is a little chunk of consummate scumbag heaven here on Earth; the kind of gaff you’d kill to see the Dolls (New York or Murder) sweat both their mascara and balls off.»

Videre konserter på Café Mono fremover inkluderer opptredener med Salvatore og britiske NOW (fredag 26, september), Bjarne Larsen (lørdag 27. september, med konsertstart klokken 18), The White Birch (mandag 29. september) og Thomas Dybdahl (torsdag 2. oktober).

Hjemmesidene til utestedet finner du her.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev