Rolf Wallins kontrolldress/Foto: Eli Berge

Rolf Wallins kontrolldress oppgraderes

Dette og flere andre NOTAM-prosjeker i september kan du lese mer om her.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

I 1994 tok Rolf Wallin initiativ til et samarbeid med NOTAM om å lage en kontrolldress for bruk til sanntids scenefremføring av elektronisk musikkk.

I løpet av de siste månedene har Wallin i samarbeid med Anders Vinjar og Henrik Sundt oppgradert dressen, slik at den MIDI-baserte overføringsteknologien som gikk over kabel nå har blitt erstattet av et trådløst system basert på Open Sound Control. I forbindelse med dette bygges det nå et spesielt grensesnitt, og lydinnholdet har også blitt fornyet.

Nye NOTAM-kurs

Dette er et av flere prosjekter NOTAM er i gang med denne høsten. For øvrig blir det gjennomføring av to nye kurs som vil gå henholdsvis på senhøsten og på nyåret.

17. november starter et innføringskurs i Ableton Live som ledes av Sven Erga, og 5. januar vil det holdes et nytt ukeskurs i Studioteknikk ledet av Cato Langnes. Det åpnes for påmeldinger mandag 8. september.

Musikkteknologidagene 2008

NOTAM deltar også under årets musikkteknologidager, som finner sted i Bergen 10. og 11. september 2008. Musikkteknologidagene arrangeres i samarbeid mellom BEK, BRAK og Griegakademiet, UiB. Siden 2005 har musikkteknologidagene vært et faglig møtested for representanter for undervisningsinstitusjoner, produksjonsmiljøer, kunstnere, forskere, studenter og andre interesserte som på ulike måter arbeider med musikkteknologi.

Ung Nordisk Musikk Norge 2008

NOTAM er involvert i lydproduksjonen ved flere av Ung Nordisk Musikk (UNM-) festivalens arrangementer. UNM er en årlig festival for unge, nordiske komponister og musikere. Festivalen arrangeres på omgang i de nordiske land. I 2007 var det islandske UNM som inviterte til festival i Reykjavik, i 2008 er det Oslo som står for tur. Festivalen varer fra 30. august til 5. september.

Det er NOTAM som melder dette.
For mer informasjon om virksomheten fremover, se deres nettsider.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev