Ingar Zach (Foto: Wade Matthews

NoMute: musikk og teknologi møtes i Trondheim

Nordisk musikkteknologikonferanse bygget på et tverrfaglig samarbeid mellom ansatte og studenter ved NTNU. Tre dager med foredrag og konserter. Blant musikerne som kommer på NoMute er Ingar Zach og Øyvind Brandsegg.

Kalender

Kampenjazz Lyder Røed kvintett

29/11/2020 Kl. 20:00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

12.-14. oktober arrangeres Nordisk Musikkteknologikonferanse (NoMute) for aller første gang, bygd på et tverrfaglig samarbeid mellom ansatte og studenter ved NTNU. Det skjer på Dokkhuset i Trondheim.

NoMute kan by på et tredagers internasjonalt program med foredrag, ulike demonstrasjoner og ikke minst elektroakustiske kringlydkonserter – en sjelden opplevelse i musikk-Norge.

Blant hovedattraksjonene presenteres Paul Lansky, internasjonalt anerkjent komponist og computermusikkpionér fra Princeton University (US), og Phillipe Depalle, professor i signalprosessering fra prestisjetunge McGill University (CA) med mangeårig bakgrunn fra legendariske IRCAM i Paris.

I tillegg skiltes det med et konsertprogram med blant andre Øyvind Brandtsegg, Ingar Zach, Frank Ekeberg, Claudia Robles (COL) og Eleazar Garzón (ARG).

NoMute er en videreføring av Musikkteknologidagene 2005, og samarbeider tett med Trondheim Matchmaking (elektronisk kunstfestival) for å kunne skape en møteplass for kunstnere og vitenskapsfolk fra ulike disipliner såvel som nasjoner.

Arrangørene ønsker å tilby alle kultur- og teknologi-interesserte et arrangemenet med bredt faglig og estetisk spekter.

For fullt program og påmelding: Sjekk nomute.no.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Virksomhetsleder kultur

Eidsvoll kommune

Hovedinstrument-lærer på klarinett

Barratt Due musikkinstitutt

Hovedinstrument-lærer på horn

Barratt Due musikkinstitutt

Kulturskolelærer pianist/ pianolærer

Lillehammer kulturskole

Ph.d.-stipendiatstilling innen folkemusikk

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev