Ingar Zach (Foto: Wade Matthews

NoMute: musikk og teknologi møtes i Trondheim

Nordisk musikkteknologikonferanse bygget på et tverrfaglig samarbeid mellom ansatte og studenter ved NTNU. Tre dager med foredrag og konserter. Blant musikerne som kommer på NoMute er Ingar Zach og Øyvind Brandsegg.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

12.-14. oktober arrangeres Nordisk Musikkteknologikonferanse (NoMute) for aller første gang, bygd på et tverrfaglig samarbeid mellom ansatte og studenter ved NTNU. Det skjer på Dokkhuset i Trondheim.

NoMute kan by på et tredagers internasjonalt program med foredrag, ulike demonstrasjoner og ikke minst elektroakustiske kringlydkonserter – en sjelden opplevelse i musikk-Norge.

Blant hovedattraksjonene presenteres Paul Lansky, internasjonalt anerkjent komponist og computermusikkpionér fra Princeton University (US), og Phillipe Depalle, professor i signalprosessering fra prestisjetunge McGill University (CA) med mangeårig bakgrunn fra legendariske IRCAM i Paris.

I tillegg skiltes det med et konsertprogram med blant andre Øyvind Brandtsegg, Ingar Zach, Frank Ekeberg, Claudia Robles (COL) og Eleazar Garzón (ARG).

NoMute er en videreføring av Musikkteknologidagene 2005, og samarbeider tett med Trondheim Matchmaking (elektronisk kunstfestival) for å kunne skape en møteplass for kunstnere og vitenskapsfolk fra ulike disipliner såvel som nasjoner.

Arrangørene ønsker å tilby alle kultur- og teknologi-interesserte et arrangemenet med bredt faglig og estetisk spekter.

For fullt program og påmelding: Sjekk nomute.no.

Stillinger

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev