Kontrabassorkesteret

All Ears 2005 – Bilder fra åpningskvelden

Fotograf Ann Iren Ødeby presenterer her bilder fra den mye omtalte åpningen av improvisasjonsfestivalen All Ears. Konserten, som ga scene til blant andre Dror Feier, Hild Sofie Tafjord, Kjetil Møster og Anders Hana ble avholdt på Osloscenen Blå, til glede for mange fremmøtte.

Kalender

Av Ann Iren Ødeby, tekst og fotoDror Feiler, All Ears 2005 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x332)

Maja Ratkje introduserte svenske Dror Feiler ved gårsdagens åpning av All Earsfestivalen på Blå i Oslo. Ratkje kunne fortelle at Feiler begynte å spille fri improvisert musikk da Ratkje selv bare var ett år gammel. Feiler spilte to saksofoner samtidig. Han mente også at unionsoppløsningen mellom Norge og Sverige for 100 år siden sannsynligvis ikke var gyldig.

Kjetil Møster, Anders Hana og Raymond Strid, All Ears 2005 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x281)

Etter Feiler kom Kjetil Møster, Anders Hana og Raymond Strid på scenen. Denne trioen har ikke før spilt sammen, og resultatet var riktig vellykket.

Kjetil Møster, All Ears 2005 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x332)

Kjetil Møster spiller saksofon både i Oslo og i Stockholm under All Earsfestivalen. Han er også aktiv ved gjennomføringen av festivalen.

Anders Hana, All Ears 2005 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x350)

Unge Anders Hana imponerte under fjorårets festival og var tilbake igjen i år, til glede for mange fremmøtte på Blå på torsdag.

Fe-Mail, All Ears 2005 (Foto: Ann Iren Ødeby) (500x284)

Norske Maja Ratkje og Hild Sofie Tafjord har spilt sammen i duoen Fe-Mail i en årrekke, på torsdag spilte de på Blå. Festivalen har avgjort at hele overskuddet skal gå til flomrammede i Sørøst-Asia.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev