Norsk Jazzforum_logo07

Unge jazztalenter på sommerkurs

27. juli-3.august arrangeres Norsk Jazzforum sitt sommerkurs med 67 deltakere.

Kalender

Chansons Internationales

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 21:00

Oslo

Klassisk i Ballsalen

23/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Norsk Jazzforums sommerkurs i jazzimprovisasjon er i gang, på Agder Folkehøgskole i Søgne utenfor Kristiansand. Skolen har i flere år vært vertskap for kurset, som har vært arrangert siden 1979, og Norsk Jazzforum melder at det i år er 67 deltakere ved kurset.

Unge talenter og jazzinteresserte amatører får undervisning i samspill, hovedinstrumentet og jazzteori av årets instruktører: den svenske vokalisten Lina Nyberg, den engelske saksofonisten Iain Ballmy i tillegg til Per Zanussi (bass), Hans Mathisen (gitar) og Håvard Wiik (piano).

Det faglige innholdet bindes sammen av Knut Værnes (gitar), Torgrim Sollid (trompet), Eckhardt Baur (trompet) og Thomas Strønen (trommer), og resultatet av samspillet kan overværes på en utekonsert onsdag 30. juli kl 17.30 på Agder Folkehøgskole.

Kurset er en av de viktigste arenaene for både den generelle tilveksten til miljøet og rekrutteringen til de profesjonelle musikernes rekker. Deltakerne på kurset kommer fra hele landet og er i alle aldre. Noen har ambisjoner om en profesjonell karriere, mens andre vil utvikle hobbyen sin flere skritt videre. De kunstneriske og pedagogiske suksessene gjennom disse årene har vært mange. Dette bekreftes ikke minst av at musikere som Sidsel Endresen, Audun Kleive, Frode Alnæs, Christian Wallumrød, Live Maria Roggen og mange flere har startet sin karriere nettopp her.

Dette i følge Norsk Jazzforum.

Stillinger

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev