Pönk (logo)

Pönk – vårens program er klart

Fra Supersilent til Lofthus/Eilertsen/Storløkken i vårens program til Pönk. 8 arrangementer er klargjort før sommeren, blant annet en dobbelkonsert med Håkon Kornstad og Anders Hana/Morten Qvenild. Jazzlubben Pönk skal være et alternativ til den rådende jazzscenen i Oslo, og visjonen er at Pönk skal være en uavhengig scene som gjør jazzinfluert musikk mer tilgjengelig også for folk som ikke vanligvis frekventerer hovedstadens jazzklubber. Først ut er Supersilent søndag 8. januar.

Kalender

OSLO STRYKEKVARTETT 30 ÅR: Peter og ulven

27/11/2021 Kl. 12.00 og 14.00

Oslo

Herrenes Lørdagsopera

27/11/2021 Kl. 15:30

Viken

OSLO STRYKEKVARTETT 30 ÅR: Kvartettfest

27/11/2021 Kl. 17.00

Oslo

Ballade har tidligere omtalt den ferske jazzklubben Pönk som nå er under oppstart på Café Mono i Oslo. Da var ikke programmet helt spikret, men dette er nå offentliggjort.

Prosjektanvarlige Runar Eggesvik (Mono) og Henning Meyer Petersen ønsker en fordomsfri scene uten musikalske sperringer, der jazzen skal settes inn i en pop- og rock-kontekst både når det gjelder lokalitet, artister, visuelle profil og markedsføring:

— Vi ønsker å gi publikum bakoversveis og en konsertopplevelse de sjelden vil glemme. I dette ligger det også en utfordring; la fordommene bli igjen hjemme, møt opp og sjekk det ut, uttalte Petersen i et tidligere intervju med Ballade.

Pönk skal dessuten være et billig alternativ for de musikkinteresserte på en søndag kveld: Billettprisen skal ikke overstige 100 kroner loves det.

Vårens 8 konserter skal gi publikum et tverrsnitt av norsk jazzrelatert musikk innen et bredt spekter, her gjemmer det seg alt fra støy og elektronika til improv, grooves og stemningsfull sang. Programmet for våren 2006 ser ut som følger:

8. januar: Supersilent
29. januar: Susanna & the Magical Orchestra
26. februar: Håkon Kornstad (solo) + Anders Hana/Morten Qvenild
12. mars: Ultralyd
23. april: BRAT
14. mai: SPUNK
21. mai: Humcrush
4. juni: Torstein Lofthus/Nicolai Eilertsen/Ståle Storløkken

Pönk er et samarbeid med StåOppJazz på Kvarteret i Bergen, og det betyr at artisten tilbys dobbeltbookinger med spillejobb i både Oslo og Bergen i løpet av samme helg.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this