AskerKommune

Hot Club de Norvege i Logen

Hot Club de Norvege opptrer på lørdag sammen med Jimmy Rosenberg og Ola Kverberg på cafékonsert i Gamle Logen i Oslo.

Kalender

Klassisk i Ballsalen

23/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Klangsalong // Repetisjon og puls

24/09/2020 Kl. 19.00

Rogaland

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Opptredenen er en del av de såkalte cafékonserterne i Gamle Logen, og finner sted lørdag 18. november klokken 13. Disse formiddagskonsertene har vært en betydelig suksess, og har så langt i høst omfattet opptredener av Magnolia Jazzband, Trio de Janeiro og Gjertruds Sigøynerorkester.

I presseskrivet fra Gamle Logen omtales lørdagens artister på denne måten:

«Hot Club de Norvége regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart – ofte kalt string swing. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynerartisten Django Reinhardt (som selv har hatt konsert i Gamle Logen) har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. Hot Club de Norvége på scenen er en helt egen stemning – alltid fulle hus, men allikevel intim atmosfære.

Denne gangen har de med seg et av de største gitartalenter i vår tid – 20 år gamle Jimmy Rosenberg, som mange omtaler som Djangos arvtager.

De har også med seg det unge fiolin -stjerneskuddet Ola Kvernberg fra Fræna utenfor Molde. Ola kom som lyn fra klar himmel på Djangofestivalen i vinter, og stjal hele showet. Etter dette har Ola spilt sammen med Hot Club de Norvège på cafèkonsert i Gamle Logen i vinter, under Oslo Jazzfestival i august og på diverse radio- og fjernsyns- opptredener. De har også rukket å gi ut en CD sammen med Jimmy Rosenberg. Et samlet pressekorps har vær helt over seg av begeistring for dette samspillet og unggutten fra Fræna.»

Årets siste konsert i Logens caféserie blir lørdag 2. desember med Ophelia Ragtime Orchestra, som beskrives som ti kjole- og hvittkledte menn som spiller svingende musikk under ledelse av Morten Gunnar Larsen. Ophelia Ragtime Orchestra spilte også en Cafékonsert i Gamle Logen i februar.

Nærmere informasjon om arrangementer og priser finner du på denne hjemmesiden hos Gamle Logen.

Stillinger

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev