Food, 2007

Food feirer ti år

Duoen FOOD har rukket å fylle ti år. På lørdag spiller de jubileumskonsert på Blå i Oslo sammen med Nils Petter Molvær. Ny plate kommer i november.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Food består nå av Iain Bellamy på saksofon og Thomas Strønen på trommer og elektronikk. Lørdag 9. juni kommer de på en sjelden Oslovisitt, da de opptrer på klubben Blå sammen med Nils Petter Molvær som gjesteartist.

Dette er duoens første konsert i Oslo i følge Blås hjemmesider, og det er dessuten første gang de samarbeider med Nils Petter Molvær, som heller ikke tråkker ned hovedstadens konsertscener.

Hvordan høres Food ut? Deres hittil siste plate «Last Supper» har blitt møtt med gjennomgående gode kritikker. I følge The Independent: «State of the art electro-acoustic improvisation», mens Time Out London mener det er mer som «beautiful post-jazz». The Guardian oppklarer det hele med sin beskrivelse av Food som: » a warped Miles disco-funk electronica».

Strønen kan ellers melde at den nye platen til Food nå er ferdig, og den skal etter planen gis ut på Rune Grammofon i november. I tillegg til Bellamy/Strønen har de her tatt med seg Maria Kannegaard på Fender Rhodes og Ashley Slater på effekter og keyboards.

Etter konserten spiller DJ Pål Strangefruit sitt klubbkonsept Lunatech.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev