Maja, Matilde, Klara, Tiril, Mia og Nia korer på singelen.

Dobbeltkonsert på Molde

Molde Jazzfestival har alt sikret seg Pat Metheny til sommerens festival, og kan nå også lokke med blueslegenden BB King. I tillegg blir det konsert med det nye norske superbandet BuskeRud, som samler Vidar Busk og Ivar Reiersrud i samme band for første gang.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Dermed er det duket for et nytt mestermøte i løpet av Moldejazz. BB King besøkte Molde også for 16 år siden, og satte etter sigende Idrettens Hus på hodet den gangen. BB King regnes som en av verdens beste bluesgitarister, og debuterte på plate for nærmere 52 år siden. Han er født og oppvokst i Mississippi-deltaet, og har gjennom en lang karriere samarbeidet med mange av verdens ypperste musikere. Han er i dag 76 år gammel, noe som likevel ikke hindret ham fra å bli nominert til to Grammys under årets amerikanske plategalla. Han har fra før av elleve Grammy-priser under beltet, og har stukket av med jazzmagasinet Down Beats årlige pris hele 27 ganger.

Opptredenen på Romsdalsmuseet blir en dobbeltkonsert, der den andre delen er viet det Molde Jazzfestival omtaler som «Norges nye superband på bluesfronten». Med BuskeRud stiller Knut Reiersrud og Vidar Busk for første gang i samme band. Begge kan vise til svært imponerende karrierer. Vidar Busk debuterte med albumet «Stompin’ Our Feet With Joy» i 1997, og har på kort tid blitt kjent som en av landets beste gitarister, frontfigurer og entertainere. Knut Reiersrud kan vise til rundt tyve års fartstid, og har blant annet jobbet sammen med internasjonale størrrelser som Buddy Guy, Dr. John, David Lindley og Stevie Ray Vaughan, samt en rekke av Norges og Skandinavias fremste musikere.

Dobbeltkonserten finner sted på Romsdalsmuseet onsdag 18. juli 2001. Billetter kan bestilles via Billettservice, eller direkte fra nettsidene til Moldejazz.

Stillinger

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev