© Thomas Kolbein Bjørk Olsen

Utsetter klimafrist

Klimakamp i låtskriverkonkurranse. Frist for å melde på låta di er 31. mai.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

17/10/2021 Kl. 18.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

17/10/2021 Kl. 19.30

Oslo

Susanne Lundeng Trio

19/10/2021 Kl. 21.00

Viken

Operapub på Røverstaden

20/10/2021 Kl. 19:00

Oslo

Låtkonkurranse: Artist Hanne Kolstøs kampanje for å finne en ny kampsang for klimakrisa utvider fristen til å melde seg på. Etter Oss er en låtkonkurranse og del av den nye klimakampanjen Klimabrølet. Tidligere i mai meldte Kolstø og Etter Oss at de har fått 34 gode bidrag til låtkonkurransen #etteross, men håper på enda flere. Derfor utsetter de fristen til 31. mai.

«Vinneren får gratis studiotid og samarbeid med en produsent i Oslo som passer din sjanger. Miksing og mastering, musikkvideo, pressebilder og promotering av singelen er inkludert i pakken. Du får også tilbud om å spille låta di under Klimabrølet 30. august,» skriver Etter Oss i et nyhetsbrev.

Etter Oss er en låtskriverkonkurranse med mål om å hedre de som kommer etter oss. Juryen består av Sigrid (artist), Lars Vaular (artist), Halvdan Sivertsen (artist), Mari Boine (artist), Haley Shea (Sløtface, artist), Kåre Vestrheim (produsent), Edvard Valberg (Honningbarna, artist), Maja S. K. Ratkje (komponist), Kathrine Finnskog (Music Norway), Birgitte Mandelid (Øyafestivalen),
Helge Westbye (Grappa), Even Rydningen (Klimabrølet).

Mer om påmelding og låtkonkurransen her.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev