© www.spotify.com

Spotify og Facebook

Skal samarbeide tettere.

Kalender

Rikke Normann på Hankø

05/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Hayseed og Odd Einar Nordheim på Hankø

11/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Facebook og Spotify skal samarbeide om en musikktjeneste, skriver Forbes. Samarbeidet skal lanseres i løpet av de to neste ukene, etter det avisen erfarer.

Tjenesten vil gi brukere tilgang til Spotifys musikkkatalog via Facebook. Samarbeidet blir sett på som nok et steg fra Facebook i retning av å bli et nav for bruk av medier som musikk og film (et samarbeid med filmselskapet Warner Bros. er tidligere annonsert).

Klar tale
Ballade ba Spotifys talskvinne Sofie Grant om en kommentar til Forbes’ sak. Svaret, på PR-svensk: “Vi har en bra relation med Facebook genom den befintliga integrationen som finns i Spotify, den har varit värdefull för oss genom att driva engagemang kring tjänsten. Vi jobbar kontinuerligt tillsammans för att göra den sociala upplevelsen i Spotify så bra som möjligt och välkomnar samarbetsmöjligheter med företag som kan addera sociala element till användarupplevelsen.”

Så da burde den saken være klar.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev