Prisinfo
250,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Hanne T. AsheimKalender

TØRST AV ALT – en cabaret om alkoholen og livet EKSTRAFORESTILLING

11/05/2022 kl. 19:00

Hvorfor drikker vi? Hvordan drikker vi? Er det bra eller dårlig for oss?

I denne humoristiske, musikalske cabareten tar Hanne T. Asheim utgangspunkt i sitt eget forhold til alkohol, som vintørst kvinne i 40-årene. Gjennom komiske og lyriske cabaretviser dykker hun ned i både samfunnsspørsmål og selvransakelse. For hvorfor er det så vanskelig å begrense seg? Og bør hun slutte å drikke?

Hanne T. Asheim er en kritikerrost tekstforfatter og komponist. Hun har skrevet for mange av våre største humorartister, og blant annet vunnet Komiprisen i kategorien «Årets nummer». Hun er lidenskapelig opptatt av cabaret-sjangeren, og av å skape underholdning med kvalitet og noe på hjertet.

«Tørst av alt» er hennes andre solocabaret.

Regi: Philipp Stengele. Forestillingen er støttet av Revyforfatterfondet og TONO-stipendet.
Foto/plakat: Jonas Jeremiassen Tomter

Sitater fra anmeldelse

«…glitrende og innsiktsfull … hylende morsom … »

– Mona Levin, Facebook

«Sitter som et pistolskudd»

«En regelrett, instant klassiker»

«For oss som har fusket med humor i tredve år er det jamen ikke ofte vi ler så høyt at parykken til foransittende publikummer flytter på seg, men det skjedde altså denne kvelden.»

«Fortjener et langt liv på scener over det ganske land»

– Dagfinn Nordbø, Vårt Oslo

Her kan du lese hele anmeldelsen

Covid-19
Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania Torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)