Mariann Thomassen, Surferosa

Whole lotta Love

I anledning påsken bringer vi denne lille rapporten fra den norske Zoom-turneen i Storbritannia. Vi advarer mot sterke scener, tungt innslag av kjendiseri, og tabloide formuleringer.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Det er Bureau Storm som bringer denne rørende pre-påskerapporten fra årets Zoom-turne i Storbritannia.

«Zoomvinner og en av vårens største musikalske og scenemessige buzz – trashpopbandet Surferosa – spilte torsdag kveld for et fullpakket The Barfly i London. Sammen med Camaros og Jessica Fletchers avsluttet de årets Zoom-turnè i coole Camden.

Etter showet ble Surferosa med vokalist Mariann i spissen spesielt invitert til Metro Club for et standsmessig nachspiel, med Andy Coles eks-dame som sjåfør, og Courtney Love som DJ. Invitasjonen kom fra eier av Notting Hill Arts Club (live-klubb i Notting Hill), som også så sitt snitt til å spontanbooke Surferosa til supportjobb for svenske Sahara Hotnights, førstkommende onsdag.

Uansett; Vel inne på Metro skulle frk. Love etter hvert vise seg mer enn elskverdig og imøtekommende til, en for anledningen turndraktkledt «Mary-Anne», som freidig anmodet den celebre DJ om å spille noe fra EPen sin.

Etter et kort besøk alene i DJ-boksen med Courtney, fikk Mariann i sin vilje. Få sekunder etter, dundret «Long Lust» (spor nr. 4 på EPen) utover dansegulvet, Mariann og gutta roa ned i tilstøtende rom med høye drinker og brede smil…

Der kunne det ha endt.

Men gamle Kurt Cobains kone ville det annerledes. Hun kunne simpelthen ikke få nok.

Beundrende ytringer og direkte tilnærmelser fra Courtney fulgte, flere detaljer egner seg dessverre ikke her.

Det hele endte etter sigende med at et samlet Surferosa forlot klubben i paparazzienes blitzregn, tett fulgt av en «Mary Anne»-gaulende Courtney med hoff…

God Påske!»

Og dét slutter vi i Ballade-redaksjonen oss samstemmig til.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.