Askil Holm

Nytt by:Larm-nachspiel i Bergen

«Det beste fra by:Larm, pluss noen av de som ble glemt». Det er det lett opportunistiske mottoet til helgens arangement i Bergen.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Et knippe utesteder i Bergen har gått sammen om å presentere det de omtaler som «noen av de beste og mest interesente bandene fra årets by:Larm.» I tilleg setter de fokus på lokale band, og argumenterer med at Bergen står i sentrum for den eksplosjonen som har skjedd blant norske band de siste årene: – Vi håper arrangement som dette kan stimulere til fortsatt vekst, heter det i pressemeldingen Ballade har mottatt.

Nachspielet går av stabelen fredag 5. og lørdag 6. April, mne tyvstartet alt med Ugress på Kafè Opera på onsdag. I løpet av helgen vil 20 band spille på 5 scener. Grupper som Uncles Institution, Askil Holm, Pekka Volt, Tennis, Turdus Musicus, Gåte, The Mormones og Ugress er noen av høydepunktene som loves.

— Når vi legger til at billetprisene er lave, så ser dette ut til å bli nok en god helg for konsertopplevelser utenom det vanlige i Bergen. Fredag spiller Uncles Institution og Askil Holm på Storlosjen på Kvarteret, mens Novocaine og Stardustbreakers inntar Stjernesalen samme sted. På Ungdomshuset opptrer Andyflashband (tidligere Closure), Burning Rubber og Gåte, mens Tucus Lounge, The Mormones og Tennis inntar Hulen.

På lørdag spiller Professor Pez, Pekka Volt, Turdus Musicus og Clown alle på Hulen, mens Quintrophonia, Syndikaina og Gåte (igjen). På Ungdomshuset kan du få høre Molly Go Go, Sick Boy og The Mormones.

I fjor var arrangementet noe omstridt, da by:Larm-ledelsen mislikte det de så som et misbruk av firmanavnet deres.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.