Askil Holm

Nytt by:Larm-nachspiel i Bergen

«Det beste fra by:Larm, pluss noen av de som ble glemt». Det er det lett opportunistiske mottoet til helgens arangement i Bergen.

Kalender

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Et knippe utesteder i Bergen har gått sammen om å presentere det de omtaler som «noen av de beste og mest interesente bandene fra årets by:Larm.» I tilleg setter de fokus på lokale band, og argumenterer med at Bergen står i sentrum for den eksplosjonen som har skjedd blant norske band de siste årene: – Vi håper arrangement som dette kan stimulere til fortsatt vekst, heter det i pressemeldingen Ballade har mottatt.

Nachspielet går av stabelen fredag 5. og lørdag 6. April, mne tyvstartet alt med Ugress på Kafè Opera på onsdag. I løpet av helgen vil 20 band spille på 5 scener. Grupper som Uncles Institution, Askil Holm, Pekka Volt, Tennis, Turdus Musicus, Gåte, The Mormones og Ugress er noen av høydepunktene som loves.

— Når vi legger til at billetprisene er lave, så ser dette ut til å bli nok en god helg for konsertopplevelser utenom det vanlige i Bergen. Fredag spiller Uncles Institution og Askil Holm på Storlosjen på Kvarteret, mens Novocaine og Stardustbreakers inntar Stjernesalen samme sted. På Ungdomshuset opptrer Andyflashband (tidligere Closure), Burning Rubber og Gåte, mens Tucus Lounge, The Mormones og Tennis inntar Hulen.

På lørdag spiller Professor Pez, Pekka Volt, Turdus Musicus og Clown alle på Hulen, mens Quintrophonia, Syndikaina og Gåte (igjen). På Ungdomshuset kan du få høre Molly Go Go, Sick Boy og The Mormones.

I fjor var arrangementet noe omstridt, da by:Larm-ledelsen mislikte det de så som et misbruk av firmanavnet deres.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Teknisk koordinator

Carte Blanche

Prosjekt-/ medlemsansvarlig

Musikkforleggerne

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev