Palace Of Pleasure

dBut på Europa-turné i 2002

Perculator, Sternklang, Palace of Pleasure og Moon Orchestra drar i mars/april på en lengre turné i Tyskland, Østerrike, Sveits og Frankrike. Turnéen vil gå parallelt med at den norske labelen dBut lanseres i Tyskland og Frankrike. De turnéklare bandene har alle markert seg sterkt på den elektroniske scenen både i Norge og resten av Europa. dBut planlegger også en rekke plateslipp i løpet av våren 2002. I dag, fredag 21. desember, lanseres labelens nye vinyl- og konsertserie Tamburin 12″ på Blå i Oslo.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

I samarbeid med DJ Prins Thomas (kjent fra bla. Cosmos Jam Session på Blå) vil dBut nå arrangere månedlige klubbarrangement på Osloklubben Blå. I forbindelse med første klubbkveld i kveld, fredag 21. desember, vil DJ Prins Thomas slippe sin første tolvtommer i en serie på tre, der egne spor blandes med bidrag fra venner. Sjangermessig befinner serien seg innenfor klubbmusikk med hovedvekt på house. Neste tolvtommer i serien vil slippes mot slutten av januar.

dButs releaseplan våren 2002:

Ca. 15 Februar:
Moon Orchestra album. Moon Orchestra er enmannsprosjektet til Jon Platou Selvig fra Perculator. Chill-out av det elegante og tilbakelente slaget, med en svak bris fra tropiske ferieparadis.

4. Mars:
Sternklang «My time is yours» album. Sternklang er en av nestorene innenfor klubbmusikken i Norge. Han har gitt ut to kritikerroste album på Beatservice tidligere, men har nå gått over til dBut.

I tillegg slippes singel med Boy tidlig i mai og en ny EP med Perculator i slutten av mai.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.