Kulturmeldingfugl (liten)

Høring om kulturmeldingen

Norsk Rockforbund, Norsk jazzforum og Landslaget for Spelemenn inviterer til høring om rock, jazz og folkemusikk og Kulturmeldingen på tirsdag 21. oktober kl. 13.00 hos Norsk Kulturråd i Oslo. – Den nylig framlagte Kulturmeldingen er ti-årets viktigste dokument for norsk musikkliv, heter det i et presseskriv fra organisatorene.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Ballade bringer her videre pressemeldingen fra organisasjonene:

Den nylig framlagte Kulturmeldingen er ti-årets viktigste dokument for norsk musikkliv.

En melding som vil bety mye både for det frivillige musikkmiljøet og for de profesjonelle aktørene. Forslagene i Stortingsmeldingen vil også kunne påvirke publikumstilbudene for musikk i årene framover.

Mange har store forventninger til Regjeringens satsinger og hvilke reelle følger dette vil få for de «rytmiske» musikkområdene.

De viktigste aktørene innen det offentlige kulturlivet vil delta på høringen sammen
med representanter fra Stortingets kulturkomite, Kulturdepartementet, offentlige formidlingsaktører for levende musikk og sentrale frivillige organisasjoner.

Det blir også korte kulturelle innsmett på høringen i tillegg til at vi inviterer til «høringsetterspill» på en av musikklubbene i Oslo samme kveld.

Selve høringen finner sted tirsdag 21. oktober 2003 kl. 13.00 – 15.30 i Auditoriet, Norsk Kulturråd Grev Wedelsplass 1, Oslo. Det vil også bli en enkel lunsj fra kl 12.00.

Stillinger

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev