Marianne Bremnes er ny generalsekretær i Norges Korbund fra juni 2021 (Foto: Privat)

Marianne Bremnes ny generalsekretær i Norges Korforbund

Marianne Bremnes vil være på med å gjøre Norges Korforbund til en spydspiss i arbeidet med å fremme korsangens vilkår, sier korpresident Trond Håskjold.

Kalender

Fagerborgfestspillene 2021 – Brytningstid

23/04/2021 Kl. 18:00

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Scott Henderson trio

18/03/2022 Kl. 19:00

Oslo

Marianne Bremnes (56) er utdannet musiker og musikkpedagog, men har jobbet som leder i kultursektoren mesteparten av sitt yrkesaktive liv.

– Det blir bra å få komme tilbake til røttene sine og jobbe i kultursektoren igjen. Korforbundet er en viktig organisasjon som samler de sangglade i Norge, sier Korforbundets nye leder, Marianne Bremnes, som starter i jobben 1. juni.

Etter mange år nord i landet er hun nå bosatt i Tønsberg. Bremnes har lang erfaring fra organisasjonslivet, og kjenner kulturfrivilligheten godt. Tidligere har hun vært leder av Kultur i Troms i Harstad, med ansvar for landsdelsmusikere og Den kulturelle skolesekken. Fra 2011 til 2019 var hun ordfører i Harstad for Arbeiderpartiet, og i perioden ble Harstad også utnevnt som Norges første korby (2013). I dag jobber Bremnes som generalsekretær i stiftelsen Livsglede for Eldre.

– Marianne vil gi forbundet et nytt løft som den største kororganisasjonen i Norge, sier president i Norges Korforbund, Trond Håskjold. – Sammen med staben og de tillitsvalgte vil hun være med å gjøre Norges Korforbund til en spydspiss i arbeidet med å fremme korsangens vilkår.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Arrangementsansvarlige

Nasjonal jazzscene

Dagleg leiar

Storfjord Kulturhus SA

Slagverkpedagog – 20 % fast stilling

Kulturskolen Rakkestad Kommune

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kulturskolerektor

Østre Toten kommune

Kulturskolelærer sang

Molde kulturskole

Universitetslektor II i fløyte

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev