Oslo Kammerkor februar 02 2019-6.2

Pris til WiMP

Internasjonal heder til norsk strømmetjeneste.

Kalender

Oslo Operafestival OPERAKONSERT

17/09/2021 Kl. 19:00

Oslo

Oslo Operafestival OPERAPERLER

17/09/2021 Kl. 21:00

Oslo

Oslo Operafestival – Lørdagsopera

18/09/2021 Kl. 15:30

Oslo

Den norske musikktjenesten WiMP ble i går kveld kåret til vinner av Meffys i klassen for beste musikktjeneste.

Den internasjonale prisen profilerer de nyeste innovative musikktjenestene som utnytter den mobile plattformens unike egenskaper og gir en rimelig og god brukeropplevelse. I en pressemelding heter det at «WiMP møtte dommernes kriterier; en tjeneste som tilfredsstiller forbrukernes umettelige etterspørsel etter å oppdage, dele og få tilgang til musikk, samtidig som den demonstrerer en klar og bærekraftig forretningsmodell. De viktigste faktorene for juryens valg var innovasjon – teknisk, kreativ eller kommersiell, oppnåelse av opprinnelig mål, mobilitet, tilgjengelighet og brukervennlighet på tvers av flere plattformer, kvalitet, kvantifiserbare forretningsmessige deler og bevist suksess i markedet.»

— Vi er veldig glade og stolte over å motta anerkjennelse fra Meffys dommerpanel, og ser nå frem til å bringe WiMP ut til mange nye brukere i våre eksisterende og nye markeder, sier administerende direktør i Aspiro Gunnar Sellæg.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Kirkemusiker

Tromsø kirkelige fellesråd

Markedsansvarlig

Kirkelig Kulturverksted AS

Prosjektleder

Norsk ressurssenter for klassisk musikk

Redaktør

Periskop

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev