Henriette Brusgaard, ZTV

Nye musikkansvarlige i ZTV

Henriette Bruusgaard og Gisle Stokland har overtatt jobben som musikkansvarlige i ZTV etter Merethe Laverdi. De er allerede i god gang med å velge ut nye videoer for musikkglade TV-seere, melder kanalen. – Med rundt 80 timer i uken dedikert til musikk er det ikke få videoer som skal gjennomgås for å gi et best mulig musikktilbud. Vi skal gjøre hva vi kan for at ZTV hele tiden skal bli bedre, og vi håper at musikk-Norge fortsetter å støtte denne viktige kanalen, sier Stokland i den forbindelse.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Bruusgaard og Stokland gleder seg til å jobbe videre med ZTVs musikkprogrammer, ikke minst fordi kanalen satser sterkt på norske artister, heter det i en pressemelding fra ZTV.

— Jeg startet i ZTV i 2002, og det var virkelig på tide at Norge fikk sin egen musikkanal. Det har vært utrolig morsomt å følge den enorme utviklingen norsk musikk, og ikke minst norsk musikkvideoproduksjon har hatt siden det, sier Henriette Bruusgaard.

Bruusgaard er i tillegg til jobben som musikkansvarlig programleder i Pop:TV, som sendes på ZTV hver mandag klokken 19.00 fra 22. september.

Gisle Stokland er til daglig markedssjef i Stress.no, og har tidligere jobbet for mtv.com og Billboard Magazine.

— Dette er en utfordring vi gleder oss til, sier Stokland. – Med rundt 80 timer i uken dedikert til musikk er det ikke få videoer som skal gjennomgås for å gi et best mulig musikktilbud. Vi skal gjøre hva vi kan for at ZTV hele tiden skal bli bedre, og vi håper at musikk-Norge fortsetter å støtte denne viktige kanalen.

ZTV har fått mye ros av både bransjen og musikkinteresserte for sin satsing på norsk musikk og mer alternativt orienterte musikkvideoer og reportasjer. Programtilbudet består i dag bl.a. av før nevnte «Pop:TV» og «Z», som er et rendyrket norsk musikkprogram som utelukkende spiller videoer med norske band, og intervjuer såvel kjente, norske artister som nykommere og usignede band.

Blant øvrige musikktilbud på kanalen er Crossfade, ZTV Spesial, Discoteque, Metal, Betong, Versus, Alarm, Hits, Party og Nachspiel.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.