Anders Tangen, arranglrfaglig seniorrådgiver i NKA (Foto: Andreas Feen Sørensen)

Nesten stengt konsert-Norge – men medlemsrekord blant arrangører

Etter å ha snakka arrangørenes sak igjennom krisemånedene, avslutter konsertarrangørenes forening året 2020 med medlemsrekord.

Kalender

Norske Konsertarrangører (NKA) har jobbet i ni måneder med å snakke høyt om sine medlemmers behov – i det som i praksis i store deler av året ble et konsertforbud. Nå oppsummerer NKA med at «Aktivitetsnivået har vært skyhøyt, og til tross for et år utenom det vanlige er det gledelig at organisasjonen har satt nok en medlemsrekord.» I sitt oppsummerende nyhetsbrev for året skriver det at «det betyr at fellesskapet av arrangører som blir med inn i 2021 er større og sterkere enn noen gang.»

NKA er interesseorganisasjonen for musikkarrangører, som omfatter medlemmer som små rocke- og jazzklubber, opp til store festivaler som Øyafestivalen, blant andre.

– Vi har 424 medlemmer nå for 2020. En økning fra 416 medlemmer i 2019, opplyser NKAs seniorrådgiver Anders Tangen til Ballade.no. Han opplyser at også foregående år, det mer normale året 2019, hadde de en medlemsvekst på 14 % fra 2018.

– Behovet for støtte og felleskap har nok ikke blitt mindre i dette odde året, mener Tangen.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Daglig leder

Innlandet musikkråd

Økonomikonsulent

Norges Korforbund

Konsertmester II / Second Concertmaster II

Kringkastingsorkestret (Kork)

Avdelingsleder II

Drammen kulturskole

Daglig Leder

Stiftelsen Folken

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev