The Tables

Splittelse i The Tables

Kultpopbandet The Tables har revnet i sømmene. De tidligere bestevennene Bartleby og Reg Trademark er blitt uvenner, og sistnevnte er sparket fra gruppa. Innspillingen av albumet «Treble Without A Cause» fortsetter imidlertid som planlagt.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Bartleby, Robert Birdeye og Reg Trademark har hengt sammen siden 1985, og spilt i oslogrupper som The Bottle Collectors, The Tables og Monsters of Doom. For tiden er The Tables i studio for å spille inn sitt tredje album, «Treble Without A Cause», og det var under innspillingen Bartleby og Reg Trademark røk uklar.

«På første innspillingsdag, mandag 16. juli, kranglet Bartleby og Reg Trademark så intenst at sistnevnte holdt seg unna studio hele den første innspillingsuka. Bartleby så på dette som utilgivelig forræderi og en oppsigelse fra bandet. Resultatet er nå at Reg Trademark er ute av gruppa», heter det på hjemmesiden til plateselskapet Perfect Pop.

Ifølge hjemmesiden har uroen ulmet lenge, og en konfrontasjon var uunngåelig. Og dette er ikke den eneste nyheten fra The Tables-campen: Brent Barn tar over gitaren etter Christopher Studd, som er for opptatt med sitt eget band The Jessica Fletchers. Trommeslager Bing Sterne kastet også inn stikkene da det bare sto igjen innspilling av to nye sanger fordi han ikke syntes The Tables var så morsomt som han hadde håpet. Ny trommeslager er Lucky Daisical, som også er bassist i Nutrition Facts. Og ikke nok med det: Fay Feline tar over på orgel.

Så slik ser The Tables anno 2001 ut: Bartleby (vokal), Brent Barn (gitar), Fay Feline (orgel), Robert Birdeye (bass) og Lucky Daisical (trommer).

Når det gjelder albumet «Treble Without A Cause» er det bare innspillingen av vokalen som står igjen, men på grunn av overbooking i studio må Bartleby vente helt til oktober for den biten.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.