Erik Røe

Røe som Jesus

Baba Nations Erik Røe skal spille Jesus, mens Noora spiller Maria Magdalena i Agder Teaters oppsetning av «Jesus Christ Superstar». Lørdag 14. juli er det premiere i Fjøreheia i steinbruddet i Grimstad.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Rollen som Pontius Pilatus er foreløpig ledig, så kanskje det er plass til andre artister fra Norges pop- og rockemiljø. Tør vi foreslå Turbonegers Hank von Helvete eller hvem som helst fra Dimmu Borgir?

Bentein Baardson setter musikalen i scene, og ensemblet er hentet fra musikkmiljøer som rock, soul, opera, jazz og så videre. Vokalist i Baba Nation, Erik Røe, spiller Jesus, mens soulkometen Noora Noor spiller Maria Magdalena. Musikalen framføres på norsk, og det vil være nærmere 40 aktører på scenen; skuespillere, dansere og sangere, og totalt er nærmere 100 mennesker involvert i denne satsingen.

«Jesus Christ Superstar» kom i første rekke ut som et dobbeltalbum i 1970, for året etter å bli satt opp i sceneversjon på Broadway. Deretter stod Londons West End for tur for så å bli filmet i 1973. Musikalen har siden den gang gått verden over og spilles i like stor grad i dag. Bakmennene Andrew Lloyd Webber og Tim Rice er adlet for sin innsats innen teaterverdenen.

Spilleperiode er 14. juli – 4. august (spillefri søndager). Premieren er kl. 22.30, mens de øvrige forestillinger spilles kl. 22.00.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev