Lionheart Brothers

Racing Junior-band ut i Europa

Racing Junior melder at både Lionheart Brothers, Grand Island, Salavtore og Animal Alpha står i startgropen for sommer- og festivalsesongen. Lionheart Brothers lanserers for øvrig i Danmark, Sverige og Storbritiannia i disse dager, mens Grand Island har fått god mottagelse på kontinentet.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Etter en viss suksess i Norge med albumet «Dizzy Kiss», som oppnådde en 14. plass på VG-lista som beste plassering, er albumet til The Lionheart Brothers nå lisensiert til Nons Records i Sverige.

Bandet er ellers for tiden to dager i Stockholm for å gjøre unna intervjuer, før de starter en stor turnè med Sahara Hotnights i Sverige 1. mai. I juni står Hultsfredfestivalen for tur.

I Danmark skal skiva ut på Attack / A:larm, den største indielabelen i Danmark. Bandet er dessuten klare for Spotfestivalen 1. juni – og Roskilde 7. juli.

The Lionheart Brothers gjorde nylig tre showcaser i London, og responsen betegnes av Raing Junior som voksende. The Guardian hadde dem som «Artist of the Day», og skal dessuten spille fire konserter i London i mai.

Til sommeren legger The Lionheart Brothers ut på en lang festivalrunde i Norge – og kommer bl.a. til Hovefestivalen..

Grand Island

I mai slippes albumet «Say No To Sin» i store deler av Europa. I følge Racing Junior «renner det nå inn» positive anmeldelser renner inn fra Italia, Østerrike, Tyskland, Belgia og Nederland.

Østerrikes største musikkblad skal ha gitt Grand Island to helsider og kalt dem «det nye Whites Stripes» , mens norsdmennene i Vision, et av Tysklands viktigste og største blader, får 8 av 10 poeng for albumet.

3. mai starter den lange Europaturnèen i Tyskland. De skal bl.a spille med The Whitest Boy Alive – og en av Tyskland største indierockere: Robocop Krauss. Mange av de viktigste festivalene i Tyskland står på plakaten for sommeren, deriblant opptedener i Nürnberg, Leipzig, Dresden, Berlin, Beverungen og St. Ingbert.

I Brüssel i Belgia opptrer de på Nuits Botanique-festivalen i starten av juli, mens Stavernfestivalen, Skralfestivalen, Malakoff Rockfestival og Raumarock er blant de mindre festivalene i Norge som kan se frem til et besøk samme måned.

Salvatore og Animal Alpha

Vi tar også med at Racing Junior-signerte Salvatore og Animal Alpha gjør en hel del konserter denne våren og sommeren.

Salvatore spiller bl.a. på Södra Teatern i Stockholm og på Moonshake i Umeå i mai, og senere i sommer på Tømmerfløtivalen på Finnskogen og Canal Street i Arendal.

Animal Alpha opptrer i midten av juni på Provinsi Rock i Seinäjoki i Filand, 21. juli på Island of Rock på Karmøy,og i august på denstore Wacken-festivalen i Dörpstedt i Tyskland.

Interesserte kan lese mer om tre av banda her:

*
http://myspace.com/lionheartbrothers
*
http://myspace.com/thegrandisland
* http://myspace.com/salvatorenorway

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev