Sonoko Miriam Welde Foto: Nadia Norskott

Nye deltagere i talent- og mentorprogrammet Crescendo

Deltakere i de fremtidige programmene for unge solister og kammergrupper ble lansert under Festspillene i Bergen

Kalender

Lørdagsopera

20/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

OperaFest!

20/04/2024 Kl. 19:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

20/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Crescendo er et mentorprogram med formål å tilrettelegge for koblinger mellom morgendagens unge, klassiske utøvere og profesjonelle nasjonale og utenlandske utøvere på høyeste nivå.
Fiolinist Sonoko Miriam Welde fra Bergen, er tatt ut både som solist og som førstefiolinist i strykekvartetten Opus13.
Guro Kleven Hagen, Eivind Holtsmark Ringstad og Kian Soltani er allerede deltakere ved mentorprogrammet for unge solister. Sonoko Miriam Welde vil fremover inkluderes i programmet med særlig aktivitet f.o.m. 2018, grunnet Festspillene i Bergen og Oslo-Filharmoniens lange planleggingshorisont.
Opus13 Strykekvartett er utvalgt til å delta ved Crescendos program for unge kammergrupper i 2017. Strykekvartetten er også deltakere ved mentorprogrammet i år.
Crescendo har tre delprogrammer:
– Mentorprogram for unge solister
– Mentorprogram for unge kammergrupper
– Ung Filharmoni
Prosjektet er i samarbeid med Festspillene i Bergen, Barratt Due musikkinstitutt og Oslo-Filharmonien. Mentorer for Crescendo i år er Leif Ove Andsnes, Janine Jansen, Konstantin Heidrich (Fauré Quartett) og Vasily Petrenko.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.