Solveig Slettahjell

Plateinnspilling på direkten

Sangerinnen Solveig Slettahjell og hennes Slow Motion Orchestra gjør tirsdag 22. mai en konsert på Blå. Konserten med standardlåter i arrangementer av komponist Eivind Buene blir tatt opp med tanke på plateutgivelse på selskapet Curling Legs til høsten.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Curling Legs har jobbet i et par år med å få prosjektet på beina, og det er et stort orkester som er satt samme. I tillegg til vokalist Solveig Slettahjell og dirigent og arrangør Eivind Buene, bidrar til sammen 14 musikere på repertoaret med standardlåter fra jazzens skattkammer, deriblant Cikada strykekvartett, Sjur Miljeteig, Per Oddvar Johansen og Nils Olav Johansen.

Slettahjell er utdannet ved Norges musikkhøgskole og synger blant annet med vokalkvartetten Kvitretten sammen med Kristin Asbjørnsen, Tone Åse og Eldbjørg Raknes, samt Køhn/Johansen Excess. Eivind Buene har også sin utdannelse fra musikkhøgskolen, nærmere bestem komponistlinja og har de siste to årene vært huskomponist for Oslo Sinfonietta. Dessuten har Slettahjell og Buene begge fortid i jazzpop-orkesteret Squid, som har en albumutgivelse på samvittigheten.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.