FB event (1)

Ny vår i Kristiansand

Etter en periode med lite aktivitet, og en konsertvirksomhet med ditto hyppighet, har Kristiansand Jazzklubb nå atter satt i gang arbeidet, og starter opp på ny med Vaskeriet som nytt tilholdssted. Tirsdag 19. mars er det åpningskonsert på Vaskeriet, med Pagan, Kristin Solberg og Page One på scenen.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Med ønske om en fast base for et aktivt jazzmiljø i Kristiansand, og med nytt styre, frisk kapital og et glødende engasjement fra de involverte, vil de nye lederne for Kristiansand Jazzklubb invitere jazzinteresserte til Vaskeriet ukentlig, med mål om to mindre konserter, med påfølgende jam, og minst en større konsert månedlig.

Vårsesongen åpner tirsdag 19. mars med Pagan, Kristin Solberg m/band og Page One, og frem i tid blir det også konserter med blant andre Ole Jørgen Bardal, Mari Klingen Kvartett, bandet Caught og Christianssands Storband.

Til Fædrelandsvennen sier de to ildsjelene i klubbens lederposisjon, Mariann Nilsen og Øystein Moen, at ønsket er å nå ut til et bredt publikum. De håper nå at også de som var en del av byens svært så aktive jazzmiljø på 70-tallet, finner veien til arrangementene på Vaskeriet.

Åpningskonserten 19. mars finner sted på Klubbscenen på Vaskeriet, og dørene åpner kl. 20.00, med konsertstart en time senere.

Pagan består av Steinar Værnes (trompet), André kassen (saksofon), Thor Kvande (tangenter), Sigurd Hole (kontrabass) og Trygve Tambs-Lyche.

Kristin Solberg og hennes band har følgende besetning: Kristin Solberg (vokal), Per Jakobsen (gitar), Hilmar Kristoffersen (tangenter), Glenn Phillip Nilsen (bass) og Vidar Berg (slagverk).

Page One består av Tore Bråthen (trompet), Børge Are Halvorsen (saksofoner), Øyvind Nypan (gitar), Øystein Moen (tangenter), Fredrik Sahlander (kontrabass) og Yngve Dalen (slagverk).

Det blir mulighet til å kjøpe eller fornye medlemskap til den hyggelige prisen av kr. 20,-. Billettene koster kr. 30,- for medlemmer og kr. 50,- for ikke-medlemmer. Vaskeriet hadde ellers sin offisielle ny-åpning i går, etter å ha vært en viktig scene under det nylig avviklede by:Larm.

Denne artikkelen publiseres i samarbeid med Norsk Jazzforum, og kan også leses på deres eget nettsted: jazzforum.no

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.