Stauts låtskriver har Halldis Moren Vesaas som forbilde (Foto: Brand Barstein)

Ballade radio: Fra Halldis Moren Vesaas til forbryteren Frank

Han skriver gjerne for å bevege barka karer – enten de «bare» er tradisjonelle menn med få ord, eller innsatte som hører låta hans om forbryteren Frank. Ørnulf Juvkam Dyve i Staut synes empatien må komme før alt annet.

Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Møt Stauts låtskriver, han som gjerne berører hardbarka karer. Enten de «bare» er tradisjonelle Valdres-menn, sånne som bruker få ord, eller om det er innsatte som griner en skvett over å høre låta «Frank».

Hør lydversjonen av intervjuet med Ørnulf Juvkam Dyve – et fint møte med en sangdikter som skriver slik de syng å snakka i Valdres. Som skriver på norsk for å nå inn – og som når ut. Som fikk kjeft for å prate med Jens Stoltenberg, og som synes empatien må komme før alt annet.

Ballade Radio er podkasten vår, og denne gang er episoden en del av satsinga Bak ordene – en serie om tekster i musikk.

Ballade Radio er ute på din foretrukne podkast-plattform:
Lytt på Soundcloud.
Spotify.
Google Podcast.
I iTunes/Apple podcasts

– om noen av lenkene ikke ender på episoden den skal, prøv igjen seinere. Av erfaring bruker noen av plattformene forskjellig tid på publiseringene.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.