gif global nights 2024

UD-aspirantene besøkte Norsk Musikkinformasjon

I dag har avgangsklassen med UD-aspirantene, deriblant kronprins Haakon Magnus, gjestet Norsk Musikkinformasjon (NMI) for et verdifullt innblikk i norsk musikkliv.

Kalender

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Roger Arve Vigulf og strykere

26/05/2024 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Ensemble Ernst på Ridehuset

26/05/2024 Kl. 18.00

Oslo

UD-aspirantene har i nær ti år fått en innføring i hva NMI gjør, samt et generelt innblikk i hva som skjer i norsk musikkliv for øvrig. I tillegg til den daglige kontakten med utenriksstasjonene sender NMI via Utenriksdepartementet også hvert år ut platepakker for innkjøpsordningen for nye norske fonogram, samt det engelskspråklige musikkmagasinet «Listen To Norway».

I tillegg til at NMI skal forelese om egen institusjon og om musikklivet for øvrig, er professor Harald Herresthal invitert for å snakke om gullalderen i norsk musikkhistorie. Representanter fra Ultima-festivalen, By:Larm og Magma 2002 er også invitert. Dessuten presenterer Ballade.no seg selv og sin virksomhet for UD-aspirantene.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.