Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Jørgen Gomnæs/Det Kongelige Hoff

Kronprinsparet vil diskutere norsk musikknæring

Inviterer musikkbransjen til samling på Skaugum 24. august.

Kalender

Lørdagsopera

20/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

OperaFest!

20/04/2024 Kl. 19:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

20/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

I forbindelse med Kunnskapsverkets forskningsprosjekt «Virkemidler for kulturelle næringer – rekkevidde og presisjon», er deltagere fra norsk musikkliv invitert til diskusjon og arbeidslunsj på Skaugum 24. august. Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit er vertskap for samlingen, melder Kunnskapsverket.
Deltagerne representerer 20 ulike musikkvirksomheter innen artistmanagement, plateselskap, pr/markedsføring, musikkforlag, musikkproduksjon, innspilling og konsert- og arrangørvirksomhet. Disse deltar i forskningsprosjektet som Kunnskapsverket gjennomfører. Samlingen er et samarbeid mellom Music Norway, Buzzfond AS og Kunnskapsverket.
-Norsk musikkliv er inne i en spennende tid, og vi må tilrettelegge for at norsk musikkindustri kan generere på en økende internasjonal etterspørsel etter norske talenter. I tett dialog med musikklivet vil vi bidra til at virkemidlene treffer, og da er forskningsprosjekt som dette vesentlige. Å ta med seg denne diskusjonen til Skaugum, opplever jeg er nok et bevis på at musikkbransjens internasjonale ambisjoner blir lagt merke til, sier direktør i Music Norway, Kathrine Synnes Finnskog.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.