Believe Digital åpner kontor i samarbeid med Indie Distribution

Den uavhengige distributøren Belive Digital er med kontoret i Norge nå tilstede i 30 land.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Indie Distribution har inngått offisielt samarbeide med det uavhengige, internasjonale, digitale distribusjonsselskapet Believe Digital. Samarbeidet skjer etter en 2-års utviklingsfase ledet av artistmanageren og Believe-representanten, Eivind Brydøy. Believe Digital er dermed formelt operative i Norge, og er med åpningen av kontoret tilstede i 30 land.
Indie Distribution har siden oppstarten i 2005 vært distribitør for blant annet PIAS, Nuclear Blast, Century Media, Rough Trade, SPV, Roadrunner. I tillegg driver menneskene bak Indie Distribution også plateselskapene Indie Recordings, Voices Of Wonder og Name Music. Som en følge av dette partnerskapet tar Believe nå over distribusjonen av disse og øker med det sin markedsandel i Norge betydelig.
Erlend Gjerde, Managing Director i Indie Distribution og Country Manager i Believe Digital Norge, kommenterer i en pressemelding:
– Det er en glede å kunne annonsere vår nye rolle for Believe Digital. De er sannsynligvis det eneste selskapet innen digital musikkdistribusjon som greier å kombinere både fleksibiliteten og dynamikken vi kjenner fra indie-kulturen med tyngden og makten vi normalt kun ser hos en major. Dette markerer starten på en ny æra for oss, med vår inntreden i det digitale distribusjonsmarkedet i samarbeid med et av de beste multinasjonale teamene i bransjen
Klyngen Giraffe
Parallelt med Believe Digital Norge lanseres også klyngen Giraffe. Her inngår Indie Distribution, Indie Recordings, Voices Of Wonder, Name Music, Deathlike Silence,Head Not Found . Andre uavhengige selskap ønskes velkommen til å ta del i fellesskapet og ressursdelingen disse selskapene har etablert.
– Vi tror at et tettere samarbeid innad i den norske uavhengige musikkbransjen er nøkkelen til sektorens fremtidige suksess, og vi ønsker all dialog og initiativ velkommen, sier Gjerde

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kulturskolelærer – breddeprogram musikk

Fredrikstad kommune – Kulturskolen

Kulturskolelærer – Dans/Jazzdans

Fredrikstad kommune – kulturskolen

Produsenter

Bodø2024 IKS

Kantor / Organist

Folldal Kirkelige Fellesråd

Basstrombone

Den Norske Opera & Ballett

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev