Melodi Grand Prix 2006_logo

Utlysning til MGP 2007

NRK etterlyser gode låtskrivere til neste års Melodi Grand Prix. Frem til 1. september er det åpent for alle som vil prøve seg. – Vi håper at andelen norske komponister tar seg kraftig opp og oppfordrer derfor alle som lager musikk å sende inn bidrag til MGP 2007, heter det fra NRK.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

I 2007 er det 47. gang NRK og Norge er med i Melodi Grand Prix. Interessen for konseptet har variert gjennom årene, men NRK mener å merke at de endringene som er gjort de siste årene er godt mottatt av norske låtskrivere og artister. – Eksponeringen man får igjennom deltakelse i MGP er uten sidestykke, og alle som deltar merker en meget positiv effekt av deltakelsen, heter det fra prosjektleder Stian Malme, som videre oppfordrer:

— Vi håper at andelen norske komponister tar seg kraftig opp og oppfordrer derfor alle som lager musikk å sende inn bidrag til MGP 2007.

I fjor var bare en tredjedel av innsendte bidrag norske.

Fristen er 1 september og reglene for deltakelse er:

— Bidraget må være tidligere upublisert og 100% originalt materiale.

— Bidragene i MGP kan ikke være lenger enn 3 minutter, men vi tar imot lengre innspillinger for påmelding, så kan de bearbeides skulle de bli plukket ut til deltakelse.

— Det er ikke nødvendig med riktig vokalist på påmeldingsdemoen, men vi tar gjerne imot forslag til vurdering.

— Alle må fylle ut «Skjema for påmelding til Melodi Grand Prix 2007» som skal legges ved innsendte bidrag

— Alle bidrag må leveres på cd. Tekst skal ligge ved, men noter er ikke nødvendig i første omgang.

Juryen vil gjøre sitt valg i løpet av september og alle som sender inn bidrag vil bli tilskrevet så fort avgjørelsene er tatt.

For ytterligere info se MGP sine hjemmesider hos NRK. Direkte link til påmeldingsskjema finner du her.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev