Unni Wilhelmsen pluss

Unni Wilhelmsen i tospann med hunndjevel

Unni Wilhelmsen, som for tiden også er aktuell med stopp AIDS-kampanjen «Call the police!», avslutter sin Norgesturné på Smuget i Oslo førstkommende torsdag 6. desember. Med seg har hun amerikanske Deb Girnius, som i følge Wilhelmsen er en uoppdaget perle som synger både som en engel og en hunndjevel.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Konserten er en del av Smugets konsertserie Akustisk Vinter, der Unni Wilhelmsen etter vert er blitt et fast innslag med sin kassegitar og egenkomponserte låter. Denne kvelden har hun imidlertid med seg en kompanjong på scenen, den amerikanske sangerinnen Girnius som møtte i visemiljøet på Skillingsborgen i Oslo del en del år siden. I følge Wilhemsen er sangerinnen en av Norges ukjente perler. Akustisk Vinter-konsetren markerer slutten på duoens Norgesturné.

Unni Wilhelmsen er i disse dager også aktuell med bidrag på samle-CD’en «Call The Police!», utgitt på Kirkelig Kulturverksted. Albumet er et samarbeid mellom artister som Susanne Lundeng, Miriam Makeba, Johnny Clegg m.fl., og er bygget på live-opptak fra fire konserter i fire verdensdeler med ett felles budskap: Bekjemp Aids, bruk kondom!

Salgsinntektene av denne CD’en går til å lage kassetter med informasjon om hvordan man beskytter seg mot hiv-smitte, som skal deles ut i Sør-Afrika, Thailand og Brasil i samarbeid med Kirkens Nødhjelp.

Akustisk Vinter-konsertserien ruller videre igjennom desember måned med Lilebjørn Nilsen, Jonas Fjeld, Felix Johansen samt Finn Kalviks årlige romjulskonsert 27. desember.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev