Kill 2002

Kill spiller opp igjen

Torsdag 11. mars er det duket for en sjelden opplevelse på Garage i Oslo; Kill står på scenen igjen nesten ett år etter at de overrasket By:Larm publikummet i Trondheim og et fullpakket Blå i Oslo, ved de to eneste konsertene etter debuten på Ultima-festivalen. Dette bandet består av medlemmer fra diverse musikalske ekstremiteter, med et mål om å gi folk en uforglemmelig og annerledes konsertopplevelse. Som oppvarming for Kill spiller Tønsberg-duoen Nextlife. Av dem kan man forvente «catchy og progressiv data-core basert på Amiga og elektrisk gitar, fremført med stor pasjon og presisjon», i henhold til arrangøren.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Martin Horntveth har gjennom mange år befestet sin posisjon som en av de mest kreative og begavede musikerne i Norge gjennom sitt arbeid som trommeslager i Jaga Jazzist og Big Bang, så vel som hardtslående elektronika-artist under eget navn, utgitt på Smalltown Supersound. Horntveth er kjent for sterke sceneopptredener med dyrisk energi og et musikalsk øs, og i Kill kanaliserer han dette gjennom sine elektroniske trommer, synth og elektronikk.

Are Mokkelbost er på sin side aktuell med en dobbelutgivelse med støy-improvisatørene Arm på selskapet Melektronikk. Igjennom Single Unit, som er gitt ut på Oslo-selskapet Jester Records (Kåre Joao, Ulver, When etc) har Are Mokkelbost tidligere vist seg som en oppegående artist og låtskriver. Her har han blandet metall med elektronika, synthesizere med gitarer, tromme-maskiner med samples av alt mellom himmel og jord. To utgivelser og en rekke glimrende konserter har gitt Mokkelbost en voksende skare av fans som verdsetter sjangeroverskridende musikalsk vold. I Kill spiller han gitar, datamaskin og synth.

Erlend Mokkelbost har de siste 5 årene vært en av drivkreftene bak bandet JR Ewing. Bandet har de siste par årene blitt regnet som et av norges mest spennende live-band, med sin hybrid av bråkete rock ´n´ roll og punk. JR Ewing har seks Europaturneéer og to U.S.A.-turnéer bak seg, i tillegg til et utall konserter rundt omkring i Norge og Skandinavia. Bandet stakk i fjor av med Alarm-prisen for beste rock-album og gir i august ut sitt tredje album. I Kill spiller Erlend Mokkelbost gitar.

På gitar finner vi også Espen Hangård, som siden tidlig 90-tall har spilt i avant-metall bandet No Place To Hide. Denne kvartetten fra Tønsberg har stått for en særegen og moderne death metal. Med flere utgivelser bak seg og en stor lokal fanskare har No Place To Hide fremdeles planer om å fortsette å gi folk sin dose faenskap. I Kill spiller Espen Hangård gitar, brøler og programmerer låter.

Kill er gruppen der overnevnte krefter forenes – med den hensikt å levere «uhemmet brutalitet med digital presisjon», som arrangørene formulerer det. Ryktene om tidligere konserter og spredningen av øvingsopptak fra en radiokanal i New York, har ført til stigende interesse også fra utlandet.

Kveldens oppvarmingsband; Nextlife, sies å lage en melodisk/brutal hybrid av gammel dataspill-musikk og progressiv grindcore. Kombinasjonen av programmert Amiga, Commodore 64 og Gameboy kombinert med elektrisk gitar og en liten casio-synth skaper musikk fylt av kontraster. Nextlife består av Hai Ngyen Dinh og Tormod Hermansen.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev