Ulver live at Henie Onstad Kunstsenter i april 2018 (Foto: Øystein Thorvaldsen / Henie Onstad Kunstsenter)

Ny råmiks fra Ulver på Henie Onstad Art Channel

Torsdag 26. mars kl 20.00 slippes et hittil ukjent utdrag fra bestillingsverket Ulver fremførte på Høvikodden i april 2018.

Kalender

Crashkurs i Symfonisk Lytting

21/09/2020 Kl. 18.00

Vestland

Chansons Internationales

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 21:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Henie Onstad Kunstsenter holder fysisk stengt for å bidra til å begrense korona-smitte, men har opprettet den digitale kunstkanalen Henie Onstad Art Channel, skriver kunstsenteret på Høvikodden i en pressemelding.

Når Henie Onstad Art Channel åpner 26. mars 2020 slippes et hittil ukjent utdrag fra bestillingsverket som Ulver fremførte på Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden utenfor Oslo 14. og 15. april 2018. Bandet er i gang med å mikse en innspilling av disse to utsolgte konsertene, og det understrekes at dette er en tidlig smakebit fra et work-in-progress, skriver Kunstsenteret på Høvikodden i en pressemelding.

Den nye digitale kunstkanalen vil strømme konserter og digitale omvisninger fra de koronastengte utstillingene og annet eksklusivt materiale til publikum.

Anerkjente og kompromissløse Ulver er første band ut.

LES OGSÅ: Intervju med Ulver i Ballades serie Bak ordene 

– Fra røtter i Black Metal på 90-tallet, med innslag av akustisk folkemusikk, har Oslo-bandet Ulver utviklet seg i mange retninger og levert internasjonalt anerkjent kvalitetsmusikk i over 25 år. Den er uforutsigbar, mørk og fascinerende og spenner fra droner, elektroniske eksperimenter og filmmusikk til rock, prog og storslagen kunstpop med litterære ambisjoner, som på deres suksessfulle forrige album, The Assassination of Julius Caesar. Ulvers musikalske verden klinger i perfekt harmoni med Henie Onstads sjangeråpne og tverrkunstneriske grunntanke, noe som bestillingsverket vi nå skal vise et utdrag fra, er et tydelig bevis på, sier Svein Terje Torvik, musikkurator ved Henie Onstad Kunstsenter.

Ulver består av Kristoffer Rygg, Tore Ylwizaker, Jørn H. Sværen og Ole Alexander Halstensgård, med trommeslager Ivar Thormodsæter og perkusjonist Anders Møller.

Utdraget fra Ulvers bestillingsverk 2018 har digital premiere torsdag 26. mars kl 20.00 art.hok.no. Hver torsdag klokken 20.00 vil kunstsenteret publisere skjulte skatter, som de beskriver det på nettsiden, som vil være tilgjengelige for publikum i én uke.

Mer informasjon om Henie Onstad Art Channel her .

Stillinger

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Seksjonssjef Den kulturelle skolesekken

Innlandet fylkeskommune Kultur

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev