Ginnungagap (fire av seksten korister)

Korplate fra Ginnungagap

Koret Ginnungagap lanserer sin nye plate «cor» i Universitets Aula i Oslo søndag 3. februar, og fremfører i den forbindelse bl.a. verker av Bjørn Kruse, Trond Kverno og Henrik Ødegaard.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Ginnungagap lanserer sin nye plate «cor» i Universitetets Aula i Oslo, søndag 3. februar kl. 19.30.

Ginnungagap er et blandet vokalensemble som består av 16 sangere. Dirigent er Kjetil Almenning. Vokalensemblets repertoar er i følge dem selv moderne kunstmusikk med tydelig publikumsappell. Den 3. februar vil det bli fremført verker av Kruse, Kverno, Mahler, Poulenc, Rasmussen og Ødegaard.

Ginnungagap vant i 2001 1. plass i Norges Korforbunds landskonkurranse i klassen blandet kor klasse A, og har tidligere sunget i bl.a. Universitetets Aula, på Underwater Pub og i NRK-programmet Åpen post.

Konserten er i følge pressemeldingen Ballade har mottatt «en unik mulighet til å høre musikk som sjelden blir fremført».

På platen «Cor», som er utgitt av Pro Musica, finner vi følgende norske bidrag: Bjørn Kruse: «Who Will Believe My Verse In Time To Come», Henning Sommerro: «Tre gregorianske tankar», Torbjørn Dyrud:»Conserva Me Domine» og Trond H. F. Høgmo:»Salve Regina».

Billetter (kr. 90,-/70,-) fåes kjøpt ved inngangen.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev